Top tēma šobrīd - 1. dzimšanas diena

Top tēma šobrīd - 1. dzimšanas diena

10. Oct 2017, 21:18 Single_mom Single_mom

   Tuvojas manu mīļāko svētki - ziemassvētku laiks, kas nozīmē, ka arī mans mazais janvārēns, kas šodien svinēja savu 9 mēnešu jubileju, aug lielāks, un straujiem soļiem tuvojas, viņa pirmā dzimšanas diena. 

   Šķiet, ka dzimšanas dienu tēma, šobrīd ir viena no "Top 3" tèmām, kas šeit tiek apspriestas. Tākā esmu no tiemcilvekiem, kas visu plāno un dara laicīgi, tad svinîbu viena un tematika, jau ir izdomāta un rezervēta. Palicis tikai  izdomāt to, kā formēt ielūgumus, saskaitīt, cik viesu būs, un izveidot "uzkodu galda" plānu! 

   Par cik, dēliņa dzimšanas dienas tematika ir visai populāra - mikijpeļu stilā, tad šo to jau esmu iepirkusi. Lielie baloni, mikijpeļu ausis (paredzēts vilkt mazajiem ciemiņiem), vēl citi dažādi sīkumi.. taču manu galvu, lauza pēdējās nianses - kūka un dzimšanas dienas tērps.

   Kūku negribu trijis stāvos vai baigi greznu, parastu, bet ar mikijpeļu zīmējumu.. tāpat arī dzimšanas dienas tētpu- neko greznu, bet kaut ko ar mikijpelēm. Mammas, padalaties ar kūku un tērpu bildēm un vietām, kur pasūtījāt :) Priecātos, ja mikijpeļu tēmā, bet ieskatam, der arī citas! Un, protams, kādus ielūgumus taisījāt - elektroniskus vai reālus un taustāmus? 

SauleDace SauleDace 11. Oct 2017, 14:36

Sveika,mums arī mikijpeles būs dzimšanas dienas tēma. Ielūgumi būs reali, pasūtīju interneta kartītes ar dzīvnieciņiem un izdalisim viesiem. Par mazā jubilara tērpu arī esam sākuši domāt, gribu nopirkt komplektiņu ar Mikipeli. Ebay ir dažādi kostimiņi,pagaidām skatāmies uz ērtu komplektiņu,lai mazais var ērti rāpot un soļot.