Tikai piecas minūtes tava laika, un, iespējams, tieši tu laimēsi Huggies® Pull-Ups®!

Tikai piecas minūtes tava laika, un, iespējams, tieši tu laimēsi Huggies® Pull-Ups®!

06. Aug 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Autiņbiksītes ir lieta, bez kuras iztikt nevar, bet - tas tikai uz laiku. Pienāk brīdis, kad vecāki nolemj - bērns jāsāk mācīt lietot podiņu. Tas parasti notiek tad, kad bērns pats sāk izrādīt, ka ir gatavs podiņ'mācībai. Dažkārt vecāki nodomā, ka bērns ir tam gatavs, protams, arī, ja viņš tam vēl nav gatavs. Bet, katrā gadījumā, neviens autiņbiksītēs nestaigā mūžīgi.

Lai labāk izprastu savu mazuli, iesakām IESKATĪTIES ŠEIT, kur ir raksti un video par šo tēmu. Jūs noteikti atradīsiet atbildes uz saviem jautājumiem.

Mēs, savukārt, gribam jums uzdot savus jautājumus. Visas, kas padalīsies pieredzē komentāru joslā, automātiski piedalās konkursā, kurā izlozēsim Huggies® Pull-Ups®.

RAKSTI KOMENTĀROS

  • sava bērna vecumu
  • pazīmes, kas liecināja, ka viņš ir gatavs lietot podiņu
  • kurā mācību stadijā viņš ir pašlaik, ko jau prot
  • kādas metodes izmanto, lai bērnam paskaidrotu, kas ir jādara
  • vai lietojat Huggies® Pull-Ups®

Starp visām konkursa dalībniecēm

izlozēsim

autiņbiksītes - biksītes Huggies® Pull-Ups®!

20140605145717-75701.jpg

Huggies® Pull-Ups® uzsūcošās podiņmācības biksītes ideāli pieguļ mazuļa augumam un tās var tikt lietotas kā apakšbiksītes! Autiņbiksītes ir izveidotas, lai veicinātu bērnā patstāvības vēlmi un neatkarību, jo podiņmācība taču ir viens no soļiem, kas parāda, ka mazulis pieaug! Turklāt uzvilkt šīs autiņbiksītes varēs ne tikai mamma un tētis,bet arī pats bērns!

Šo autiņbiksīšu unikālā iezīme ir izdziestošais attēls- līdz ko bērniņš ir pačurājis autiņbiksītēs, nevis uz podiņa, autiņbiksītēm attēls sāk izzust. Kāpēc tas ir vajadzīgs? Ar Pull-Ups® podiņmācība ir vieglāka, priecīgāka un interesantāka bērnam, jo izdziestošie zīmējumi ļauj vecākiem “apbalvot” bērniņu, kad tie nav izdzisuši, kā arī bērnam pašam pievērst uzmanību šai lietai.

Huggies® Pull-Ups®:

- pieguļ tikpat labi kā apakšveļa. Pateicoties īpaši elastīgajām sānu maliņām tās ir viegli novilkt un uzvilkt.

-  ir izdziestošs zīmējums, kas norāda, ka autiņbiksītēs gadījies mitrums.

- rotātas ar jautriem Disney© Vāģu un Princešu motīviem.

Konkurss aktuāls no 3. līdz 9.augustam.

Veiksmi!

jolanta.asti jolanta.asti 06. Aug 2015, 13:08

Sveiki! Dēliņam ir divi gadiņi! Kad tuvojas divu gadu jubileja runajos, ka jaiet uz podiņa, radiju, sedinaju un vienmer saucu lidzi tualeti lai saprot kas jadara.
Majas delins staigā ar parastajām biksītēm un vienmēr prasās uz podiņa gan pa mazajam gan pa lielajam un tadejadi majas mes iztiekam bez pamperiem.
Isti neiespringu uz to lai delins iet uz podina un sapratu jo vairak spiedisu, jo vairak vinam nepatiks podins, tad iegadajos Chicco podinu kas ir ērts tiesi puisisiem un turpinaju vinu ņemt uz podina un palenam bez liekas piepules ar runasanas un stastisanas metodes mums izdevās! Ārā ejot mes liekam pamperīti, jo mums patik garas pastaigas! Esam izmeginajusi Huggies® Pull-Ups® un esot ārā tas ir ērti novilkt un uzvilkt bez piepūles ja puikam sagribas pa mazajam.Huggies® Pull-Ups® ir jauks zimejums puisisiesm kas rada mazajam prieku jebkura laika!

03. Aug 2015, 14:23

Sveiki 😀
Manam dēliņas ir 1 gadiņš un nepilns mēnesis. Podiņu iegādājāmies, kad Gustavam bija kādi 10mēn...sākumā nolikām istabā, lai ar to spēlējas...un ik pa laikam arī pievērsa tam uzmanību. Tai laikā arī cītīgi stāstiju par to, kas tas ir, kam tas domāts...un ka arī Gustavam būs uz tāda jāsēž. Rādīju, kā viņa zvēriņi uz tā čura, ka arī ļauju Gustavam nākt ar mani kopā tualetē, kur stāstu ko mamma dara, un ka arī viņam tā būs jādara.
Kad sēdināju virsū ar drēbēm...neraudāja, ar interesi skatījās, bet redzēju, ka nesēž droši...kājiņas ļoti sasprindzināja. Tad izmēģinājām ar pliku dibenu - bija tāda bļaušana...sapratu, nē...vel nav īstais laiks. Tad pienāca laiks nodot urīna analīzi - un nu sēdināju uz podiņa, lai to savāktu...un par brīnumu, Gustavs ar pirmo uzsēdās, ar mantiņu palīdzību novērsām domas...taču analīzi kā vajag savācām vien trešā dienā...jo ne visu laiku Gustavs gribēja čurāt. 😃
Nesen Gustavu pieskatīja mana mamma, kura ir aktīva veco ieradumu vadīta...un Gustavam pamostoties sēdināja to uz podiņa...un galu galā arī čuru sagaidīja. Sapratu, ka arī man laiks sevi noskaņot uz podiņmācību, jo Gustavs labprāt i uz viņa sēdētu. Domājam par treniņmācības biksītēm, lai sāktu mazais saprast, kas ir mitras biksītes...plānā ir arī vairāk uzzināt, apskatīt un beigās arī iegādāties Huggies Pull Ups...bet to vēl neesam izdarījuši. 😀

Ilvija82 Ilvija82 03. Aug 2015, 11:26

Labdien!
Rainerītim ir gads un gandrīz divi mēneši!
Viena no galvenajām pazīmēm ir tas, ka viņš prot atnest un aiznest mantas, kur tās paņēmis. Prot atnest savas kurpītes no koridora, zina, ka katru vakaru pirms gulēšanas jāmazgā zobiņi, ja saku, lai rāpo, tad to arī dara!
Dēliņš zina, kas ir podiņš, prot to man atnest, bet tā īsti vēl neizprot, kas tajā jādara. Ir mums podiņā bijušas dažas cisas un pāris kakas. Pirms laiciņa process notika ar lielu, lielu bļaušanu, tad liku viņu mierā. Tagad viņš uz poda sēž labprāt, bet neko tajā nedara.
Kad viņš uz podiņa sēž, tad saku, ka kaka jātaisa podiņā, bet pagaidām nekādu rezultātu nav! Saku, ka viņš jau ir liels puika 😀)) un lieli puikas kaku taisa podiņā!
Mums mājās ir Huggies Pull ups, bet taupām, kad tās saprašanas būs vairāk!
Jauku dienu vēlot,
Ilvija.

03. Aug 2015, 11:08

Meitiņai ir 1g. 8 mēn. Diemžēl nekādas pazīmes neredzu. Ir noticis tas saucamais regress, kad likās, nu jau šī lieta aizies, bet še tev-nekā! Strikts un kateogorisks nē podiņam. Tapēc nogaidām, lai uzsāktu atkal. Pagaidām zina, kas ir kaka, cisa, bet vairāk izprot to visu, noņemot pamperu,kad sanāk piecisāt bikses. Mēģinu stāstīt, ka uz poda ir jātaisa cisa, kaka.Esam lietojuši Huggies pull ups. Patika, ka biksītes ir tiešām plānas un pietuvinātas īsto biksīšu biezumam.

vai lietojat Huggies® Pull-Ups®

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 03. Aug 2015, 11:00

Manam mazajam rūķēnam tagad ir gads un desmit mēneši. Ar podiņu viņu iepazīstināju vasaras sākumā. Jo pirms tam jau mazais vienmēr kad kaut ko darīja pamperī vienmēr teica - kaka. Likās ka jau varētu pamēģināt. No sākuma viņš to visādi izpētīja un pēc kāda laika jau liku uz podiņa bez pampera. Viņam bija interesanti un pretenziju pret jauno nebija. Abi kopā gājām uz vannasistabu un stāstīju viņam par procesu, kas un kā notiek. Bet pēc kāda laika viņš kategoriski atteicās uz podiņa sēdēt. Šobrīd esam ieņēmuši pauzi podiņa apgūšanā.

laurlapa laurlapa 03. Aug 2015, 10:15

Manai meitiņai ir 1 gads un 7 mēneši. Šķiet, ka ir jau izrādītas pazīmes, ka tūliņ jāsāk podiņu lietot: saprot, kur ir nolikts podiņš un vajadzības gadījumā to var atnest, var arī uz tā uzsēsties. Esam tagad stadijā, ka ar pliku dupsi sēdēt virsū podiņam negrib. Domājam jau tūlīt, tūlīt sākt podiņapmācību...un viņas podiņš ir novietots tualetē pretī pieaugušo podam, kad mamma iet uz tualeti, meitiņa skrien līdzi, pati apsēžas ar visām biksītēm uz sava podiņa, un skatās ko mamma dara - ar tādu metodi domāju arī sākt podiņapmācību. Uz doto brīdi Huggies Pull-Ups vēl nav iegādātas, bet plānoju iegādāties, tomēr ir jau nopirktas vairākas smukas bērnu kokvilnas apakšbiksītes. 😀