Tētis: "birojā ir mierīgāk"

Tētis: "birojā ir mierīgāk"

24. Oct 2018, 11:55 Mamm.mamm Mamm.mamm

Pavisam nesen sagaidījām savu otro bērniņu. :) Bērniņa piedzimšana ir ļoti retais iemesls, lai kādu dienu tētis paņemtu brīvu. Vīra darba specifika ir tāda, ka atvaļinājumi praktiski nav, lai arī ļoti ērti - ja pa dienu vajag, var atrast kādu brīvāku brīdi, ko veltīt ģimenei. Domāju, ka šo sapratīs visi/visas, kuri dara paši savu darbu un ir sava laika, dienas kārtības noteicēji. :) 

Tiklīdz bijām nedaudz "atgulējuši" negulēto dzemdību nakti, trešajā dienā, pēcpusdienā vīrs izteica frāzi, kuru nevaru aizmirst : "Jā, birojā ir mierīgāk!". Skaidrības labad, viņa pienākumos ietilpa "mājas solis" un divgadnieks, kamēr es ar jaundzimušo atpūšos. :) 

Šī frāze izskanēja kā apliecinājums visām mājsaimniecēm - esam mazas varones, kuras pelnījušas medaļu! :) Jāatzīst, ka dienās, kad esam trijatā (es, jaundzimušais un divgadnieks), jūtos vēl vairāk "varonīga", īpaši tad, kad abiem vienlaikus no manis vajag kaut ko. 

Un tā, "ceupri nost" visu mammu-mājsaimnieču priekšā, kuras tiek galā ar visu, kas iecerēts! It īpaši tām, kurām nav netīru trauku kalni, kurām bērni staigā tīri un ar tīriem dupšiem, paēduši, laimīgi un kurām vēl atliek laiks ar bērniem paspēlēties! Ja jūs vēl spējat atrast laiku, lai ieietu vannā tad, kad gribās... es jūs apbrīnoju! :) Jā tieši tam man laika nesanāk - kādai relaksējošai vannai tieši tad, kad to sagribās (nevis tad, kad varētu, jo... bērni guļ... vīrs var paauklēt mazo... utt).

 

Titulattēls: writingrhetorically.com