Testējam košo Philips Avent salmiņkrūzīti

Testējam košo Philips Avent salmiņkrūzīti

25. Mar 2018, 18:52 mincenee mincenee

Paldies Māmiņu klubam par iespēju testēt košo un ērto Philips Avent krūzīti ar salmiņu!

Manai allaž skrienošajai un aktīvajai dāmai ļoti patīk. Košās un dzīvespriecīgās krāsas piesaista uzmanību un mudina bieži padzerties no tās. Šī salmiņkrūzīte ir paredzēta bērniem no gada vecuma un tās tilpums ir 300ml.

20180325184204-70489.jpg

Lai gan krūzītei nav rokturu, tā ir bērniem ļoti ērti satverama un no rokām ārā neslīd. Var pat dzert turot ar vienu roku. Man ļoti patīk, ka salmiņš ir ieliekts, tādējādi var izdzert līdz pat pēdējai ūdens lāsei. Ārpusē salmiņš ir mīksts un meitai reizumis patīk ar zobiņiem pagrauzt. Bet nekādas zobu pēdas nav palikušas.

Tā kā meitai ļoti patīk laistīties ar ūdeni, tad šī salmiņkrūzīte ir lielisks risinājums, kā to novērst. Savukārt aizbīdāmais vāciņš ļauj bez raizēm paņemt līdzi, dodoties ārpus mājas, un novērš ūdens izlīšanas iespējas.

Ļoti priecē, ka tā ir arī viegli izjaucama un saliekama, kā arī viegli kopjama. Kopumā esam ļoti apmierinātas ar šo produktu. Tā kā esam lietojušas arī citus šīs firmas ražojumus, tad atkal pārliecinājāmies, ka šis ir kārtējais produkts no Philips Avent, kas ir kvalitatīvs, ērts un pārdomāts.

20180325184239-37707.jpg