Testējam Happy baby šampūnu.

Testējam Happy baby šampūnu.

31. Oct 2018, 00:26 Melānija Melānija

 Ooo Jā! Mēs testējam Bella Happy baby shampoo jau no viena mēneša vecuma. Es gribētu teikt, ka tas ir viens foršs un ļoti patīkams šampūns mazulītim. Tikai tāpēc, ka tas neizraisa asarošanu un ir ļoti saudzīgs mazuļa galvas ādiņai un matiņiem. Un tam ir ļoti patīkams aromāts. 
Ar Kārlīti vanniņā ejam katru otro dienu, bet šampūns tiek izmantots mazliet retāk. Ir reizes, kad katru otro dienu, bet ir reizes, kad vienu vannas dienu izlaižam. Viss atkarīgs no mazuļa labā garastāvokļa. 
Man ļoti patīk Kārlītim matiņus saziepēt ar šampūnu un tad lēni masējot galviņu to putot un izskalot. Kārlis izbauda, bet zinot mazulīšus, viņš labprātāk peldas un šļakstās pa ūdeni, nekā gaida kamēr mamma pabeigs savu darāmo. Kaut gan viņam ļoti patīk, kad ap galviņu kāds čubinās. Tas ir tā pat kā mazulīti lutināt. Ar maigiem pieskārieniem glāstīt, mīlēt un lolot.  Tā es savu mīlestību nododu Kārlītim. Ar maigu pieskārienu.
Ziniet? Es arī esmu viņu izmēģinājusi. Visu ko dodu mazulim, to pati  esmu pamēģinājusi vai nu pagaršojot vai notestējot uz savas ādas. Šampūns padara matus mīkstus un viegli ķemmējamus. Kad tie izžuvuši ir spīdīgi un ļoti mīksti. Kā mazulim, tīri, dabīgi un maigi.
P.s. Tā parasti notiek, kad mamma nav padomājusi un laicīgi nopirkusi vietā savu šampūnu. 
Un jā, es atļāvu Kārlītim pagaršot korķīti. :)