Svētku istaba Tavai ģimenei - “Balle”

Svētku istaba Tavai ģimenei - “Balle”

02. Aug 2019, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ilze un Antra ir draudzenes jau vairāk kā desmit gadus. Ilzes dēliņam ir jau 7 gadi un viņš tūdaļ uzsāks skolas gaitas, savukārt Antra ir mamma diviem aktīviem puišiem, kuriem ir 2 un 4 gadi. Audzinot bērnus, katru gadu bērnu dzimšanas un vārda dienās aktuāls ir jautājums – kur svinēt? Ne vienmēr mājās ir pietiekami daudz vietas, lai saaicinātu savus un mazā jubilāra radus un draugus un visiem kopā būtu ērti.  Dažādas vietas bērnu ballītēm ir daudz, tomēr likās, ka gribas ko mazliet citādāku, personiskāku un vairāk ar atmosfēru, lai justos kā mājās, tādēļ šī gada sākumā, saliekot kopā savas idejas, pieredzi un spējas, abām meitenēm radās ideja izveidot skaistu vietu, kur rīkot dažādus pasākumus. Tieši pašu bērni bija lielākais iedvesmas avots, ideju sniedzēji, kā arī galvenie viedokļu paudēji. Tā radās svētku istaba ar svinīgu nosaukumu - “Balle”.

Radot telpu, tika piedomāts pie tā, lai tā ir mūsdienīga, gaumīga un ērta.

Bērni ir ļoti aši un aktīvi, novēršot skatienu kaut uz sekundi, bērniņš spēj sagriezt pasauli kājām gaisā. Līdz ar to telpa ir izveidota pārredzama, radot to, ka bērna svētki ir arī maksimāla atpūta vecākiem. Īpaša uzmanība tika pievērsta vecāku atpūtas stūrītim, proti, tas iekārtots tā, lai no tā būtu pārskatāma visa telpa, un vecāki, malkojot tēju un tērzējot savā starpā, vienmēr redzētu, kur atrodas bērniņš.


Tāpat mūsdienās jebkura svinīga pasākuma svarīga sastāvdaļa ir fotostūrītis – atmiņu iemūžināšana ir kļuvusi par skaistu tradīciju, kam tiek piešķirta īpaša nozīme. Tas tika ņemts vērā, radot svētku istabu “Balle”.Telpu interjers tika veidots tā, lai būtu vieta, kur ne tikai izveidot krāšņu fotostūrīti, bet arī ikviena telpas sastāvdaļa un pat siena kalpotu par lielisku fonu, ķerot fotomirkļus pasākuma laikā.

Telpā visjautrāk būs bērniņiem līdz 7 gadu vecumam. Ir padomāts arī par pašiem mazākajiem apmeklētājiem, sarūpējot visu nepieciešamo mazulīša komfortam.

Svētku istabā “Balle” ietilpst:

• bumbu baseins ar 15 000 sniegbaltu bumbu, mīkstajām baseina malām no kurām iespējams lēkt baseinā;
• atsevišķs neliels bumbu baseiniņš un aktivitātes centrs pašiem mazākajiem ķipariem;
• balta koka konstrukcija ar kāpnēm pa kurām var nokļūt uz slidkanliņa, lai nošļūktu bumbu baseinā;
• rotaļu stūrītis, kurā ierīkota veterinārā klīnika, kafejnīca, šūpuļzirdziņš, automašīnas, puzzles un citas rotaļlietas;
• atsevišķi iekārtota vieta svētku galdam bērniem ar 16 sēdvietām;
• mājīgi iekārtots stūrītis bērnu vecākiem un viesiem ar dīvānu, pufiem, galdu uzkodām;
• pieejams televizors, skaņas aparatūra, disko bumba. Ir kondicionieris;
• iespējams dekorēt telpu, iepriekš to saskaņojot. Ir vieta fotostūrītim;
• pieejama virtuve ar ledusskapi, dzeramo ūdeni, tēju, kafiju. Ir trauki ēdiena servēšanai, kūkas statīvs;
• barošanas krēsliņš, pārtinamā virsma pašiem mazākajiem.


Šeit ir iespējams viss – sarīkot ne tikai neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti, bet arī tematiskos vakarus, populāro “baby shower”, fotosesijas, organizēt lekcijas, seminārus.

Galvenais ir vēlme sanākt kopā un lieliski pavadīt laiku!

Kā atrast istabu “Balle”?

Adrese: Daugavas iela 27, Mārupe, Mārupes novads.

Telefons: 20000801

Mājas lapa: www.istababalle.lv

E-pasts: info@istababalle.lv

Facebook: @svetkuistababalle

Instagram: istaba_balle_marupe