Svētku istaba Balle - vieta atmiņā paliekošām bērnu ballītēm

25. Mar 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Neatkarīgi no tā, cik gadu ir bērnam, dzimšanas un vārda dienas vienmēr tiek gaidītas ar ļoti lielu nepacietību, jo tās ir svētku dienas, kad uzmanības centrā nonāk gaviļnieks.

Lai šo dienu padarītu atmiņā paliekošāku un īpašāku, nereti izvēle nosliecas par labu svētku svinēšanai speciālās bērnu ballītēm pielāgotās telpās. Tādas piedāvā arī svētku istaba “Balle”, kas savu mājvietu radusi Mārupē, Daugavas ielā 27.

Ideja par istabas “Balle” izveidi tās saimniekiem radusies, pašiem viesojoties dažādās ballītēs un vēloties radīt vēl labāku piedāvājumu ar īpašu attieksmi pret ikvienu klientu, lai palīdzētu uzburt neaizmirstamus svētkus.

Istaba “Balle” piedāvā savās telpās svinēt ne tikai bērnu svinības, tostarp arī bērnudārzu izlaidumu, bet arī rīkot ģimenes fotosesijas, organizēt baby shower un vecāku vakarus, seminārus.

Lai visu savu uzmanību varētu veltīt svētku priekam būtu mazāk rūpju, istabas “Balle” saimnieki nodrošina svinētājus ar tēju, kafiju un ūdeni, kā arī piedāvā izmantot savus traukus un ledusskapi produktu uzglabāšanai.

Kāpēc saviem svētkiem izvēlēties tieši istabu “Balle”? Jo tas ir garants neaizmirstamiem svētkiem, kuri bērnu atmiņā paliks vēl ļoti ilgu laiku – plašas telpas ar lielu bumbu baseinu un superīgāko slīdkalniņu, rotaļām, attīstošām spēlēm, krāsojamām grāmatām un pat iespēju ballītē noorganizēt piepūšamās atrakcijas! Ja ar to vēl šķiet par maz, “Balle” saimniekiem ir sadarbība arī ar vairākiem animatoriem, lai svētku svinētājus apciemotu jebkurš iespējamais pasaku tēls. Jā, jā, jūsu ballītē var ierasties arī Elza, zirnekļucilvēks, bruņurupucis Nindzja vai arī kāds mīlīgs meža zvēriņš. Atliek vien izvēlēties un vēlmes var tikt piepildītas, jo ģimenes, kuras svinējušas savus svētkus istabā “Balle”, atzinušas, ka, atšķirībā no citām svinību vietām, “Balle” saimnieki ir ļoti pretimnākoši un atsaucīgi. 

“Mēs atšķiramies ar savu attieksmi un cenšamies vienmēr nākt pretī, saprast un izrunāt,” stāsta svētku istabas “Balle” vadītājs Rihards Krūmiņš, norādot, ka viņu ballētāji, izvēloties 3 stundu garu ballīti, svinību vietā var ierasties jau 30 minūtes agrāk, lai sagatavotos svinēšanai, savukārt, ja rezervēta ballīte, kura attiecīgajā dienā ir pēdējā, svinētāji var uzkavēties līdz pat 30 minūtēm ilgāk, lai varētu nesteidzīgi pabeigt ballēšanos. Vai nav lieliski?

Istaba “Balle” vadītāji īpašu vērību pievērš arī tam, lai svinību vieta viesus vienmēr sagaidītu tīra un sakopta, lielu uzmanību pievēršot arī dezinfekcijai, tāpēc bumbas baseinā regulāri tiek dezinficētas, tāpat kā visas virsmas, kas tiek dezinficētas pirms un pēc ikvienas ballītes.

Svētku istaba “Balle” ir no sirds radīta gaiša un mājīga telpa, kur svinēt svētkus omulīgā atmosfērā.

 

www.istababalle.lv

Facebook: @svetkuistababalle

Instagram: @istaba_balle