Sveika Banderoso jeb foršā piederības sajūta

Sveika Banderoso jeb foršā piederības sajūta

05. Mar 2014, 15:13 meiva meiva

Sveikas,

Tā kā šeit nav iespēja uzrakstīt vēstuli privāti, tad nu rakstu publiski. :)

Kāpēc virsraksts Sveika, Banderoso.? Vienkārši vakar, braucot mājās, sēžu savā trolejbusā un skatos pa logu. Skatos iet mamma ar ratiņiem. Iet un smaida. Hei, tā taču Banderoso! Skatos uz viņu un pašai gribas smaidīt. Gribas pamāt ar roku un teikt - čau. Bet ... vai viņa atpazīs mani? Visdrīzāk jau padomās - re, vēl viena dīvaine, pasmaidīs un dosies savās dienas gaitās. Tiesa, diez vai aizmirsīs šo atgadījumu. :)

Tad nu es te tā publiski, Tev Banderoso, saku - čau. :) Mums tik reti nākas redzēt uz ielas smaidīgus cilvēkus. Tā turpināt. (F)

Trolejbuss turpināja ceļu, bet es sēdēju un domāju, cik foršu piederības sajūtu mums dod Māmiņu klubs. Ja nebūtu šī klubiņa, mēs neiepazītu tik daudz foršu cilvēku. Neveidotos jaunas draudzības, jaunas tradīcijas. Protams, bieži mēs šos cilvēkus atpazīstam vien pēc MK nikiem, bet tas jau ir mazāk svarīgi. Svarīgs ir pats cilvēks.

Un te vietā būtu ieteikums MK meitenēm. Pavasara Māmiņu reisā uz lapiņām jāraksta ne tikai savs īstais vārds, bet arī MK niks. Un tad uzreiz taps skaidrs, kas ir kurš. Protams, protams, ja vien ir vēlme šo mazo noslēpumu atklāt. :)

Lai mums jauka diena!

Kristīne

06. Mar 2014, 16:45 Laumuce21

tas nekad nenotiks, jo ir daudz mammas kas nedzīvo LV.

05. Mar 2014, 23:39

Atminos, kā dziedmusvētku ģenerālmēģī pamanīju bebriishi un pasveicināju, ar tekstu "Sveiciens MK māmiņām!" Pasmaidīja pretī, bet izskatījās diezgan apmulsusi, jo protams ka mani nepazīst. 😃 Tā nu kopš tās reizes nolēmu vairs nešokēt cilvēkus 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Mar 2014, 15:39

Es varētu parakstīties zem katra vārda, jo iepazīšanās notiek nemitīgi ne tikai virtuāli,bet arī dzīvē, kas izplešas patiesā draudzībā!

Paldies, ka jūs esat, māmiņas!

meiva meiva 05. Mar 2014, 15:14

P.s. bilde no interneta dzīlēm.