Skandināvu nekustamo īpašumu attīstītājs NCC uzsāk jaunu dzīvojamās mājas projektu Pārdaugavā

Skandināvu nekustamo īpašumu attīstītājs NCC uzsāk jaunu dzīvojamās mājas projektu Pārdaugavā

13. Apr 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinot nekustamo īpašumu projektu attīstīšanu Latvijā, SIA „NCC Housing” ir uzsācis jaunas dzīvojamās mājas projekta „NCC Mājas Putnu ielā 31” īstenošanu klusā un zaļā vietā Ziepniekkalnā. Šis būs īpašs skandināvu attīstītāja projekts Latvijā, kas patīkami pārsteigs ar modernās un zaļās dzīves telpas filozofiju.

Attīstītājam ir svarīgi jaunās dzīvesvietas aktīvām ģimenēm izveidot vidē, kas ir saglabājusi savu Pārdaugavas agrāko lauku un seno ozolu šarmu. Arī projekta īstenošanā NCC līdzsvaros modernus ēkas arhitektūras risinājumus ar zaļo apkārtni. Projekta ietvaros tiks uzbūvēta sešstāvu dzīvojamā māja ar racionāla plānojuma 60 dzīvokļiem. Visi divu, trīs un četru istabu dzīvokļi būs pieejami ar pabeigtu iekšējo apdari. Mājās ērtības nodrošinās lifts. Katram dzīvoklim būs plašs balkons, autostāvieta pagalmā un saimniecības telpa pagrabstāvā.

Būvniecības darbus veiks grupas celtniecības uzņēmums „NCC Konstrukcija”, kas nodrošinās būvdarbu izpildi pašu spēkiem par 80% no kopējā būvapjoma. Projekts tiks īstenots, piesaistot pašu finansējumu, līdz ar to nodrošinot neatkarību no banku kredītiem.

Projekts atradīsies vietā ar labi attīstītu infrastruktūru, ērti pieejamu sabiedrisko transportu, tirdzniecības centriem, medicīnisko aprūpi, mācību iestādēm, kā arī sporta klubiem un dažādām izklaides iespējām.

Mājas celtniecību plānots uzsākt šī gada vasaras sākumā, bet nodot ekspluatācijā nākamā gada nogalē.

Vairāk par projektu lasi šeit->>

20140313144607-72219.jpg