Silikona aproce ar svarīgu gravējumu bērna drošībai

Silikona aproce ar svarīgu gravējumu bērna drošībai

18. Jun 2016, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas tas ir, un kāpēc tādu vajag?

Cik bieži pazūd bērni? Jūs būsiet izbrīnītas, bet - tas notiek pilnīgi katru dienu. Un te nav runa par bezatbildīgiem vecākiem, bērni vienkārši ir bērni. Bērns novēršas cilvēku pilnā pludmalē, parkā vai veiklā - un viss, viņš jau ir pazudis no redzesloka. Labi, ja bērns atrodas jau dažu minūšu laikā, bet nereti gadās tā, ka meklējumi var aizņemt pat vairākas stundas.

Iedomāsimies situāciju: vasara, cilvēku pilna pludmale, daudz bērnu un viņu vecāku.

 20160513140717-57440.jpg

20160513140730-23130.jpg

Kādā brīdī apkārtējie pamana vientuļu, raudošu bērnu, kas izskatās uz vecumu 4-5 gadi. Kas parasti notiek tālāk? Agri vai vēlu kāds no apkārtējiem pienāk pie bērna un uzdod viņam standarta jautājumus:"Kāpēc tu raudi, kur ir tava mamma?" utml. Parasti bērns vienkārši turpina raudāt. Dažos gadījumos caur asarām bērns spēj nosaukt vismaz mammas vai tēta vārdu. Pēc tam bērns pie rokas svešam cilvēkam staigā un meklē savu mammu. Ja atrod, lieliski! Bērns priecīgs, mamma ar asarām pateicas. Bet, ja neatrod? Tad pēc kāda laika pieaugušais, kurš bērnu atradis, saprot, ka bērns ir jāved vai nu uz policiju vai tuvumā esošu glābšanas dienestu. Pa to laiku arī mamma meklē bērnu, noraudājusies un sauc viņu vārdā. Var paiet daudz laika, līdz mamma attapsies un sāks zvanīt uz policiju, kas var savienot arī ar glābšanas dienestu vai tuvumā esošu administrāciju. Rezultātā bērns atrodas pēc pāris stundām, kuras pavadījis raudam, bailēs un bez savas mammas.

P 20160512160344-11960.jpg

Bet tagad, iedomāsimies to pašu scenāriju, tika, ja bērnam ir ap roku drošības aproce ar viņa vārdu un mammas telefona numuru. Stāsta sākums būs nemainīgs, līdz brīdim, kad pie bērna pieies svešs pieaugušais un uzdos bērnam jautājumus. Pēc tam viņš ieraudzīs uz bērna rokas spilgtu aproci, ieskatīsies un visu sapratīs. Ņems telefonu un zvanīs uz numuru, kas norādīts uz aproces. Pa telefonu mammai izstāstīs, kur ar bērnu atrodas. Secinājumi: bērns tiks atrasts daudz ātrāk. Nobijies bērns vēlas pie mammas, bet aproce bērnam palīdzēs pie mammas atgriezties ātrāk.

Ja nu bērnam ir saslimšana, par ko apkārtējiem būtu jāzina. Piemēram, alerģija pret riekstiem, laktozi vai arī - diabēts. Arī šo informāciju var norādīt uz aproces.

20160512160411-33887.jpg 

Ko parasti vecāki vēlas redzēt uz šīm aprocēm? Bērna vārdu, mammas telefona numuru (ar valsts kodu, ceļojuma gadījumiem) un citu svarīgo informāciju.

Piemēram:

ANNA RIGA
LIENE Diabet 1.t
MAXIM 10.04.11
ROBERT Astma

Uz aproces var izvietot jebkuru informāciju, jebkurā valodā, jāiekļaujas 30 simbolos, ieskaitot atstarpes.

Priekšrocība šādai aprocei ir tā, ka tas nav gadžets, saslapinot tā nesaplīsīs, bet gravējums nav krāsots, tāpēc tas neizdzisīs. Aproces izgatavošanai tiek izmantots tikai 1 materiāls - bērna veselībai drošs silikons.

Arī aproces ražotāji ir vecāki, kas domā par bērnu drošību. Nekas pasaulē nav bērna un mammas asaru, pārdzīvojumu, baiļu vērts.

Tādas aproces tiek izgatavotas Rīgā, vienas aproces cena ar piegādi ir 12 EUR. Kurjers piegādā aproci jebkurā jums ērtā vietā un laikā.

Kontakti pasūtījumiem:
www.facebook.com/safetystuff/

www.safetystuff.org

cecii cecii 15. May 2016, 23:43

Ar cenu te viss pareizi? 12 Eur viena aproce???
Vienkārši atvēru kādu citu lapu, kur šādas par aproces piedāvā vairumā cena par 100 gb ir 16 Eur.
Kāda vairs jēga pirkt vienu pa 12, ja var sataisīt pa nedaudz lielāku naudiņu veselas simts tādas 🤣.

IlvaV IlvaV 13. May 2016, 13:03

Šādu nepirktu, bet lielos pūļos bērna kabatā lieku zīmīti ar telefona numuru un bērna vārdu. Jo reiz gandrīz UK izklaides parkā savu toreiz 7 gadnieku nozaudēju. Pie tam darbinieces pusaudzes dēļ,kas viņu nepalaida vienā braucienā un nepārliecinājusies, ka puika satiek mammu ārpus atļaujošās līnijas, viņu izlaida. Pēc tam mums, protams, bija asas vārdu pārmaiņas.