Septembrēni 2018 salidojas

Septembrēni 2018 salidojas

31. Jul 2019, 09:39 Līva Staltāne Līva Staltāne

Stāsts par salidojumu Septembrēniem 2018

 

WhatsApp esam aptuveni 100 mammas no visas Latvijas. Mammas kurām mazulīši dzimuši 2018.gada septembrī (vai arī planotais dzemdību datums bijis septembrī). Jau no paša sākuma ik pa brīdim pavīdēj doma, ka vajadzēs tikties, rīkot lielu pikniku, lai var sabraukt visi un visas no Latvijas malu malām. Tik kaut kā visu laiku šī ideja atlikās par mēnesi, tad vēl par mēnesi. Līdz beidzot! Viss, datums ir jānoliek. Noteikti zinājām ka tā būs brīvdiena, lai tēti ar var būt. Un, protams, māsas un brāļi arī. Pēc neilgām diskusijām nolikām datumu, 28. jūlijs. Tikai tagad nākamais, jaatrod bāzēšanās vieta. Tā kā man, vienai no mammām, ir liels dārzs un māja 70km no mūsu galvaspilsētas, nolēmām ka salidojums būs šeit – Lielvārdes nov., Jumpravā.

 

Uzreiz un bez piespiešanas par organizatorēm pieteicās 4 mammas un mani tik pieskaitīja bariņam, jo baļļuks plānots pie manis. Ballītes tēma nāca viegi – Bijām Pandas. Savā starpā izrunājot, saprotam ka bez izmaksām tā pat mums neiztikt. Nepieciešamas deorācijas, vienreizējie trauki, kūka. Nolēmām no katras ģimenes savākt pa 5eur un sākām darboties. Izveidojot pieteikšanās tabuliņu, lūdzām mammītēm noradīt arī kas būs līdzi no ģimenes. Brālīši, māsiņas, vīri. Kopā mums pieteicās 30 mammas un 31 septembrēns. Cilvēku skaits kopā 95!!! Tas mums, meitenēm nu patiešām nebija šķērslis.

Bet, saprotot ka ballītes apmērs ir mežonigs, iedomājāmies lūgt Latvijā pazīstamu zīmolu palīdzību. Ar dāvaniņām sacensībās, ar paraudziņiem mammām un ar izklaidēm brāļiem un māsām.

 

Kopā tika izsūtīti e-pasti aptuveni 30 kompānijām kurām mēs uzskatījām ka esam mērķauditorija. Mums atsaucās neparedzēti liels skaits! 15!!! 15!!!!!! Piecpatdsmit Latvijas kompanijas/uzņēmumi bija gatavi mūs atbalstīt. Par pliku paldies un nelielu reklāmu sociālajos tīklos. Sajūtas paliek arvien satraucošākas un satraucošākas.

 

Tuvojoties ballītes datumam, jutām lielāku spriedzi. Nekas, protams, nekas neaizvieto to tikšanās prieku ar mammām, kurām esi dien dienā pļāpājusi. Bet viss pārējais mums nāca kā liels bonuss. Un jā, pārsteigums mums izdevās, jo mammītes nezināja neko par balvām un dāvaniņām.

 

Pasākums noritēja veiksmīgi, bez aizķeršanās. Bija arī rāpošanas sacensības. Bija brāļiem un māsām ar ko nodarboties. Un karstumā visi veldzējās piepūstajos baseinos, kuriem pievienojām arī bumbas, lai jautrāk.

 

Pasākuma noslēgumā apbalvojām pirmās trīs vietas ieguvējus rāpošanas sacensībās un pēc tam katram no septembrēnam pasniedzām pateicību par ierašanos uz šo pasākumu. Pārsteigums bija dāvaniņu izloze. Pec pateikšanās visiem par ierašanos sekoja lielais parsteigums. Piepūšamā atrakcija!!!

 

Jums vajadzēja redzēt to smaidus, tās sejas izteiksmes. Tas vien tikai liecināja par neviltoto prieku un laimi. Ne tikai bērnu sejās, bet arī vecāku sejās.

 

Vēlos lielu, lielu paldies pateikt visām zemāk pieminētajiem atbalstītājiem, bez jums visiem, pasākums nebūtu tik grandiozs un tik satraucošs. PALDIES SAKAM:

Maminu klubam

HopHop.lv piepūšamās atrakcijas

Bernulietas.lv

Douglas

Happy Latvija

SebaMed Baltic

The Body Shop

Mammamuntetiemlv

Maxima Latvija

SoulStones By Agnese Zeltiņa

Lamala Handmade

Semper

Sia Balta Bura – President Zobu pastas

ViKrEm

Humana Baby Latvija

 

 

Septembrēna 2018 mamma Līva.