24.04 10:50-17:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 3
Reizi nedēļā vai pat divas, ģimenes galdā esot jāceļ zivju ēdieni. Par laimi mūsdienās mēs varam izvēlēties zivis pēc sirds patikas, tāpat mums ir iespējas eksperimentēt ar to pagatavošanu, jo recepšu patiesi ir daudz. Uztura speciālisti iesaka mieloties ar treknām zivīm – sardīni, lasi, siļķi un katrā ēdienreizē pieaugušam cilvēkam būtu jānotiesā aptuveni 150 grami gardas zivtiņas. Taču tā kā mēs ēdot zivis arī salīdzinoši bieži tomēr īsti nevaram uzņemt visas nepieciesāmās vielas, ko tās satur, tad kā risinājumu speciālisti iesaka zivju eļļu.
Sarunas laikā ar ģimenes ārsti Inesi Kuģi un Möller’s produktu speciālisti Brigitu Sausnīti atklāsim zivju eļļas nozīmi bērnu un pieaugušo uzturā un veselībā.