Podiņskolas pirmklasniece

Podiņskolas pirmklasniece

11. Feb 2013, 19:44 aab aab

Sveikas!

 

Podiņapmācība ir svarīga bērna attīstības daļa. Tas bērnam paver jaunus apvāršņus, iemāca jaunas prasmes un padara vieglāku vecāku dzīvi. Varētu pat teikt, ka lētāka - vairs nav nepieciešamas autiņbiksītes.

 

Tātad - mūsmājas Čiepa ir gadu un 3 ar pusi mēnešus jauna jaunkundze. Viņa ir aktīva, liela staigātāja, smējēja un palīdze mājiniekiem. Viņa vēl lieto autiņbiksītes visu laiku. Protams, ka tās ir Huggies SuperDry - nav citu labāku! Bet vislabāk pastāstīt pratīs pati jaunkundze!

 

Čau!

Mājās mani mīļi dēvē par Čiepu. Kā jau mamma minēja, tad es visas darīšanas daru vislabākajās autiņbiksītēs - Huggies! :) Podiņu mamma nopirka vēl pirms manas pirmās dzimšanas dienas. Tas tika nolikts istabā, lai mēs abi iepazītos. Iepazīties mums sākumā neizdevās. Nu jā, viņš tur bija, bet man ir arī citas, interesantākas, mantas. Mamma mēģināja mani uzlikt ar pliku dupsi uz podiņa, bet kāda tur sēdēšana - man nepatīk rātni sēdēt, man patīk skriet un darīt! 

Nopietnākas attiecības mums ar podiņu sāka veidoties tieši pirms Huggies Pull-Ups podiņballītes. Es izdomāju, ka podiņā var iekāpt un mēģināt apsēsties. O, bija labi! Protams, ka ar visām drēbēm. Podiņballītē mans draugs Artūrs mācīja, ka podiņā nevajag likt cepumus, ka to izmantojot citām vajadzībām. 

Bet vispār man patīk vērot kā mamma, oma un tētis iet uz tualeti, tur pie tā lielā poda. Nez kāpēc tētis man to neļauj, tad man nākas gaidīt aiz durvīm un skaļi viņu saukt. Bet mamma un oma atļauj, tad nu es skatos, ko viņas tur dara. Ir gadījies, ka paspēju aizskriet uz istabu un atnest arī savu podiņu.

Mamma ir mēģinājusi mani vēl vairākas reizes likt uz podiņa, bet nu nepatīk man.... Es labāk sēžu uz podiņa ar visām drēbēm. Vislabāk man patīk sēdēt ačgārni! :D Mamma smejas, bet nekas, man tā ir ērtāk. Un pēdējās pāris dienās mamma saka, ka viņai liekas, ka es apsēžos uz podiņa un daru savas nopietnās darīšanas, protams, ka autiņbiksītēs. Bet vai tā ir, to jau zinu tikai es.... :)

 

 

Čiepa

Huggies® Pull-Ups® aicina: raksti podiņmācības dienasgrāmatu un laimē katru nedēļu!

Huggies® Pull-Ups® autiņbiksītes- biksītes ir ideāls palīgs podiņmācības apgūšanai!

20130124191527-59457.jpg