Podiņmācība-Daram visu kopā un turpinam apgūt podiņa lietas.

Podiņmācība-Daram visu kopā un turpinam apgūt podiņa lietas.

28. Jun 2014, 12:48 Supersausins Supersausins

Svētki ir pagājuši un arī mums ir atsācies mierīgāks dzīves ritms.Varam vairāk pievērsties podiņmācību skoliņas procesam. 

 Kristiāns ir liels ēdājs un viņam garšo gandrīz viss ko es piedāvāju.Viņš dārziņā ir pieradis pie daudzveidības tāpēc arī mājās mums vienmēr ir visas četras ēdienreizes.

 Protams ēdienreizes ,kas ir ēst var arī noteikt vēdera izeju viņam.Kristiānam reti ir bijušas problēmas ar vēderiņu bet neēsmu novērojusi ,ka tā būtu apgrūtināta.

MŪSU ALERĢIJAS ATKLĀJUMI!

 Kristiānam alerģija pret pamperiem bija tikai kad piedzima.Kad viņš bija maziņš viņam parādijās alerģiška reakcija uz Huggies pamperiem un tad sākām izmēģināt citu firmu pamperus.Vienmēr esam izmantojuši Huggies pure salvetes ,jo tas ir, kas man patīk.Lai gan mūsu plauktiņā arī tagad stāv Loving firamas salvetes ,kas pēdējā laikā tiek izmantotas viss biežāk.

 Pēc nesen veiktajām analīzēm pie areltaloga atklājās ka Kristiānan ir alerģiskas pazīmes uz dažām noteiktām vielām ,ēdieniem

 un dzīvniekiem.Alerģiskas reakcijas mums pēdējā laikā parādās izplatītāk un tās var izpausties dažādi.Var parādīties ēdes uz ķermeņa ,var parādīties pumpiņas uz visa ķermeņa pēkšņi kā arī ir ļoti škidra vēdera izeja.

 Protams ,kad ir problēmiņas ar vēdera izeju mums visa diena paiet autiņbiksītēs. Pēdējā laikā domāju ,kā būs ar podiņa apgūšanu ,kad piedzims mazā māsiņa Vai pozitīvie rezūltāti būs vēl labāki vai arī viņam parādīsies nevēlēšanās iet uz podiņu. Bet to uzzināšu tikai kad mazulīte piedzims.

MANS LIELAIS PALĪGS!

 Kristiāns izrāda pēdējā laikā plašāku intresi par to ,kas notiks rīt vai ,ko mēs darīsim ,kad pamodīsimies.Vienmēr kad ejam diendusu pastāstu, ko darīsim.Iesim ārā uz bērnu laukumiņu vai iesim pretī tēti ,kad nākš no darba mājās.Cenšos viņu iesaistīt arī dažādos mājas darbos, kā palīgu man.Viņam patīk darīt dažādus mazus darbiņus mājās.Kopā kārtojam viņa mantas noslaukam putekļus un visu pārējo.Protams viņam ātri apnīk viena nodarbe un meklē, ko jaunu padarīt.

Kad esam izdarijuši mājās visu darāmo tad ļauju izvēlēties ,ko viņš grib padarīt.Citreiz mēs zīmējam ar gošu krāsām citreiz taisam darbiņus no plastalīna.To visu mēs darām kopā lai būtu lielāka intrese par paveikto.

 Protams ,kad darām ,ko kopā mēs neaizmirstam par podiņu.Reizēm ne vienmēr paspējam bet cenšamies pēc iespējas biežāk iet uz podiņu.

Tā nu ir mums ir ar podiņu un aktivitātēm mūsu mājās.

Kristiāns un Sintija

20140516145640-50733.jpg