Pirmās kurpītes Hārdijam iegādātas!

Pirmās kurpītes Hārdijam iegādātas!

11. Aug 2016, 07:59 mamma27 mamma27

Tā kā ar otro bērnu kļuvu gudrāka un nestīvēju apavus kājās jau tiklīdz Denīze prata piecelties,tad tā arī darīju ar trešo. Tomēr ,lai vai kā ,pie kurpēm esam tikuši jau nedēļu pirms desmit mēnešiem.

'Šis ir mans pirmais rudens bērns,tāpēc viss ir citādi. Kā es smējos ,tik liels bērns vasarā man vēl nav bijis ,un es nezinu ko un kā darīt. Džekiņam gandrīz desmit, šis jau ceļas kājās no septiņiem mēnešiem,tomēr līdz šim mēs tikām galā labi arī bez apaviem.Laukos ar to vispār nebija problēmas. Tomēr pilsēta dara savu. Laiks slapš, laukumiņš ,kur spēlējas lielie arī mitrs un zeķes visu laiku kļūst slapjas un kājiņas aukstas.Tad nu nolēmu,ka Hārducim nepieciešami apaviņi.

20160811075414-68979.jpg

Ja parasti pirmās kurpītes pirku jaunas,tad šoreiz izvēlējos lietotas. Bet nu bez lietojuma pazīmēm,jo tik maziņi,tad nevar novalkāt,kur nu iestaigāt . Neprot tak staigāt. Tad nu pēc nopietniem meklējumiem tikām pēc feinām Little blue lamb tupelītēm. Šīs manu sirdi iekaroja jau Denīzes laikā. Denīze gan pie tādām tika ap gadiņu un staigāja visu vasaru. 

Hārdijs ar šīm dodas laukā. Kājiņas nu ir sausas un arī ratos siltas,jo citādi vienkārši zeķēs palika vēsas un zeķu zaglis mūs apmeklēja ļoti bieži.

Kurpītes ir mīkstas un netraucē ne rāpošanai, ne kādai citai darbībai,tāpēc domāju,ka čalim nav grūti. Pats neprotestē  un nost nevelk. 

Domāju,ka arī rudenī,kad jau staigās un vajadzēs izejamās kurpes un šīs noteikti būs par mazu, arī meklēsim ko līdzīgu ,lai mazajai pēdai vieglāk!

20160811075801-70175.jpg

Istabā gan tikai ar plikām kājelēm,jo kājiņai ļauju atpūsties un attīstīties. Arī zeķēs praktiski nē,jo tās slīd un tad sanāk bieži gāzties! Lai rūdās! 

Kādas ir jūsu iecienītākās zandelītes- pirmie apaviņi? CIk veci bija mazie ,kad iegādājāties?!

20160811075941-28391.jpg

princesemince princesemince 11. Aug 2016, 15:09

Pirmās bija LBL kurpītes, bet nākošās mīksto zoļu jau sūtīju no Aliexpress - identiskas LBL, bet 2-3x lētākas.
Godīgi, otrais bētns man staigā ļoti daudz atdotos apavos. Ja tā ņem, apavu kājās būšanas laiks dienā ir dikti mazs, nejūtu tādēļ stresu. Pirmais bērns staigāja tikai jaunos līdz 5 gadu vecumam un šobrīd ir ar ļoti koriģējamu stāju un gaitu, neskatoties, ka visu ideāli un pēc grāmatām darīju. Tad nu nedomāju, ka gaitas un stājas problēma slēpjas lietotos apavos.

laurlapa laurlapa 11. Aug 2016, 10:01

Smukas kurpītes! 👍🌷