Pirmais zobs. Ko gaidīt un kā palīdzēt mazulim?

Pirmais zobs. Ko gaidīt un kā palīdzēt mazulim?

30. Apr 2020, 14:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar mazuļa ienākšanu ģimenē, visa vecāku uzmanība, kā arī viss kas notiek apkārt, tiek pielāgots un būvēts ap mazuli. Katrs viņa jaunais sasniegums – tā ir milzīga laime visiem. Pirmais kliedziens, pastaiga, pirmie soļi – tik ļoti satraucoši, taču tik ļoti svarīgi mazuļa un vecāku dzīvē.

Pirmo zobiņu parādīšanās – tas ir vēl viens jauns etaps gan mazulim, gan arī vecākiem. Bieži vien, tas ir kārtejais jaunais vecāku izaicinājums – mazulim sāp, viņš nesaprot kas notiek, kļūst niķīgs.

Katrs vecāks uzdod sev dažādus jautājumus, vēloties pēc iespējas ātrāk un efektīvāk palīdzēt savam mazulim.

Dentinale Natura gelu smaganām var nopirkt šeit ->>> dentinale.eu

Anita Muceniece Anita Muceniece 29. Mar 2021, 17:53

Zobiņu šķilšanās Laurai ir vesels piedzīvojums. Mums ļoti vēlu sāka nākt pirmie zobiņi un ar lielām pauzēm. Un, kad nāk, tad pa 3 zobiņiem uzreiz. Tieši šobrīd jau otro nedēļu palēnām nāk nākamie 3 zobiņi. Protams, šis laiks nav viegls gan mazajai, gan vecākiem. Saasinātas emocijas, raudulīgums, slikts miedziņš, ne pārāk laba apetīte. Lai zobiņu nākšanas procesu padarītu mazliet patīkamāku, izmēģinājām zobiņu šķilšanās gelu DENTINALE natura.

1. Pirmkārt, mani ļoti uzrunāja tas, ka gels nesatur sintētiskās izejvielas, cukuru un parabēnus.
2. Tas ir drošs norijot to.
3. Sastāv tikai no dabīgām sastāvdaļām: kumelīte, bosvelija, alveja, safrāns. Tās nodrošina pretiekaisuma, antiseptisku un reģenerējošu iedarbību.

Kad nāca paši pirmie zobiņi, mēģinājām citus gelu, bet Laura ne par ko neļāva to iesmērēt. Pagāja kāds laiciņš un domāju pamēģināt vēl. Tad nu nonācām pie DENTINALE natura gela. Un šoreiz Lauriņa ar lielāko prieku ļauj iesmērēt gelu. Rezultāti pēc tā lietošanas jau bija pamanāmi pirmajā naktī. Bija tikai 1 pamošanās reize. Nākamajā naktī jau bija pavisam mierīga nakts. Vēl arī patika tas, ka gelu var lietot vairākas reizes dienā. Tad nu tagad mums zobiņu nākšana būs daudz mierīgāka.