Piesakies TESTĒŠANAI: Bübchen Kids - mazajiem palaidņiem!

Piesakies TESTĒŠANAI: Bübchen Kids - mazajiem palaidņiem!

13. May 2015, 09:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļi pakāpeniski aug. Viņus vairs nav iespējams noturēt, nosēdināt, viņi skrien, lec, cenšas pārkāpt robežas un uzdod neskaitāmus jautājumus. Ir tāda sajūta, ka jūsu bērns pārvērties patstāvīgā personībā. Tagad viņa ir sava galva uz pleciem, un viņš cenšas ikvienā jautājumā būt neatkarīgs.

Patīkams aromāts, spilgtas krāsas - tas viss Bübchen „Kids” produktos, kas palīdzēs jums un jūsu bērnam apvienot patīkamo ar lietderīgo. Rotaļājoties var parūpēties, galu galā, arī par ādu un matiem. Visi Bübchen „Kids” ir pārbaudīti, un atbilst mazuļu maigās ādas prasībām. Jūs varat būt pilnīgi drošas - ikviens mazulis ir pasargāts ar Bübchen „Kids” aizkustinošajām, smaržīgajām rūpēm!

Piesakies testēšanai:

Bübchen Kids

mazajiem palaidņiem!

20150513101355-21484.jpg

Ieinteresējām tevi?

Piesakies testiem, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv. Pieteikumā norādi savu vārdu, uzvārdu, lietotājvārdu Māmiņu Kluba portālā, kā arī tālruņa numuru un mazuļa vecumu. Ar kandidātiem sazināsimies personīgi!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

 

Māmiņu Klubs