PHILIPS AVENT natural mācību pudelīte.

PHILIPS AVENT natural mācību pudelīte.

28. Feb 2019, 13:20 Melānija Melānija

 Paldies mīļais AVENT par lielisko pudelīti kuru Kārlītim bija iespēja izmēģināt.
Tā tiešām ir ļoti simpātiska pēc dizaina un nenormāli ērta mazajam pekausim padzeroties. 

 
Lai gan jāatzīst, bet Kārlītis jau ir izaudzis no tās un mēs pudelīti lietojam retāk nekā vajadzētu. Šī būs no četriem mēnešiem un paredzēta mazulīšiem kas vēl tikai sāk mācīties dzert no tās. Bet tas jau nenozīmē, ka mēs viņu nemaz nelietojam. Kārlim viņa vienmēr stāv tieši pa rokai starp spēlēšanās un našķu laiku, jo viņš vienmēr no tās padzeras. Tad kad pašam iegribas un ir vēlēšanās. Katrā istabā un virtuvē Kārlim ir sava pudelīte ar ūdeni. Guļamistabā ir mazā pudelīte no kuras dzeram naktī, dzīvojamā istabā ir mācību pudelīte, bet virtuvē jau ir pudelīte ar salmiņu.  Tāds liels puisītis, jo zin kad var spēlēties pats un kad nevar. Kad nepieciešama palīdzība un kad var bez mums iztikt. 

Paslavēšu AVENT pudelītes, jo tās mēs lietojam no dzimšanas. Es tiešām novērtēju dizainu, jo tas ir tieši tik vienkāršs un neuzkrītošs. Kā arī no praktiskās puses ērts un parocīgs ne tikai mazulim, bet arī mums vecākiem. Ja man jāiesaka, tad iesaku lietot pudelīti kura pašam ir sirdij tīkama un simpātiska. 
Runājot par šo pudelīti! Man patīk tas, ka mazais pats nevar aplieties ar ūdentiņu. Tai ir maināmi uzgalīši, bet diemžēl tā nav paredzēta karstu, biezu vai duļķainu dzērienu pasniegšanai. Lai gan reizēm gribētos Kārlītim no tās iedot kādu smūtiju vai jogurtiņu. Taču biezākas konsistences šķidrums cauri līst diezgan slikti. Tādēļ šī vairāk noder ūdentiņam vai kādai tējiņai.