Personalizētas dāvanas Ziemaasvētkos un ikdienā

Personalizētas dāvanas Ziemaasvētkos un ikdienā

19. Dec 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis ir īstais laiks, lai pa minimāliem līdzekļiem iegūtu maksimālu prieku, pārsteigumu, pozitīvas emocijas un iedvesmu turpākai dzīvei. Mēs varam realizēt Jūsu idejas praktiskā veidā! 

Kādi bija darbības soļi līdz radās mūsu uzņēmums www.akcijasdruka.lv?

Jebkura personība, kas ir biznesa vidē saka vienu un to pašu. Darbs, darbs un darbs līdz sasniedz noteiktu rezultātu. Un vajadzīgi vairāki gadi no idejas līdz praktiskai rīcībai. Mūsu pieredze ir vairāk kā 15 gadi reklāmas un drukas nozarē, kur ikdienā redzam populārākos risinājums, kas veicina ikviena uzņēmuma vai cilvēka izaugsmi. Darbojas vienkārša likumsakarība – Ja ir lieliska pārdošana, tad uzņēmumam vienmēr būs nauda un attīstība. Esam izvēlējušies atbilstošus papīrus, apkopojuši mūsu klientu izvēles Nr.1, iekārtas piemērotas klientu vajadzībām un cilvēki, kas ir entuziasti savā nozarē. Mēs ikdienā veltam daudz laika, lai optimizētu visus darba procesus no klientu piesaistes līdz gatavam produktam. Cenu piedāvājumu spējam sagatavot pat 1 minūtes laikā un pasūtījuma apstrādes sistēma darbojas automātiski, vairāk veltot laiku tieši komunikācijai ar mūsu klientiem! Mēs arī saviem klientiem dodam Dāvanas, bet par to citā stāstā, jo www.akcijasdruka.lv nav tikai drukas uzņēmums, bet mēs piedāvājam vairāk kā 20 dažādus risinājumus, kas veicina biznesa un personības izaugsmi. Vairāk vari apskatīties mājas lapas sadaļā Print Sale.

Kādas priekšrocības un ieguvumi ir mūsu klientiem?

Atklāsim visiem jau zināmu patiesību, ka cilvēki veido savus uzņēmumus, lai uzlabotu savu finansiālo labklajību vai arī praktiskā veidā realizētu savu ideju. Abos variantos ir nepieciešama pārdošanas stratēģija. Reklāmas uzņēmumam www.akcijasdruka.lv galvenā priekšrocība ir tā, ka mēs redzam ļoti plašu klientu loku un tieši tās metodes, kas uzņēmumiem sniedz lielāku peļņu. Mēs arī ražojam produktus sākot no 1 gabala, tas nozīmē, ka apkalpojam ne tikai juridiskas personas, bet arī privātpersonas. Esam izveidojuši ražošanas modeli, kas ļauj piedāvāt mūsu klientiem akcijas cenas vairāk kā 50 produktiem, lai Jūs varētu vairāk pelnīt ar mūsu drukas materiāliem. Pastāv vienkārša likumsakarība! Cilvēks var atrasties tikai vienā vietā, bet drukas materiāli visur.

Mūsu klienti mums uzticas, jo darbojamies ar Latvijā zināmiem zīmoliem, piemēram, Mēness aptieka, Kolonna, Lāči, Vīna studija, LuLū pica, Grindeks, Olainfarm u.c. Priecāsimies, ja arī Tavs uzņēmums vai personība pievienosies mūsu klientu lokam!

Kādi ir mūsu risinājumi, lai atvieglotu klienta ikdienu?

Mēs esam pamanījuši likumsakarību, kad cilvēkam ir stress divos variantos, ja cilvēkam ir ļoti daudz darba vai tad, kad darba nav. Pirmais variants vienmēr ir labāks, bet otrajā variantā mēs strauji meklējam risinājumus.  Un mums ir risinājumi, kas darbojas ilgtermiņa un īstermiņa pārdošanā. Izstrādājam dizainus iepakojumam, ražojam iepakojumu, papīra maisiņus, grāmatas, bukletus, skrejlapas, uzlīmes, sienas un galda kalendārus, ielūgumus, dāvanu kartes, akcijas kuponus, cenu zīmes, uzņēmuma avīzes un vēl vairāk kā 200 dažādu materiālu. www.akcijasdruka.lv viena no pamata vērtībām uzņēmumā ir ieteikt piemērotākos risinājumus klienta vajadzībām, lai klients sadarbotos ar mums ilgtermiņā. Ja Jūs vēlaties, lai reklāmas materiāli labāk veicinātu Jūsu produkta vai uzņēmuma peļņu, tad iekļaujiet bildes ar asociācijām, uzrunājošus tekstus uz rīcību, krāsu izvēle, kas pastiprina produktu vai preci, izkārtojumu tādu, kas pievērš uzmanību 3 līdz 5 galvenajām lietām u.c. nianses, kas dod maksimālu rezultātu. Atsauksmes no mūsu klientiem, ka pieaugums par 40 zvaniem dienā, apgrozījuma pieaugums par 30%, piesaistīti 20 jauni klienti un tā ir tikai viena daļa no informācijas, kuru sniedz sadarbība partneri. Ja vēlies palielināt peļņas daļu vai iepriecināt savus tuvākos ar elegantām dāvanām, tad www.akcijasdruka.lv ir Jūsu rīcībā!

Mēs esam izvirzījuši vienu uzņēmuma vadlīnijām, lai mūsu klienti pelnītu vairāk ar mūsu drukas materiāliem! Tas nozīmē, ka mūsu uzdevums ir piemeklēt gan piemērotāko dizainu, drukas materiālus, ieteikt pārdošanas instrumentus, radīt pārdošanas aģentus, kas strādās klienta vietā 24/7.

Vēlies uzzināt, kā vari attīstīt savu produktu vai uzņēmumu? Uzzvani mums +371 24241328 vai uzzini raivis@akcijasdruka.lv