Pērc biļetes uz festivālu "Gara vasara" ar 25% atlaidi!

10. Jul 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai saņemtu atlaidi, pērkot biļeti www.bilesuserviss.lv, Jums jāievada savas Ģimenes kartes 3+ numurs (piemērs: 00000), laukā "Ievadiet akcijas kodu" un jāspiež "Apstiprināt", vai pērkot kasē, jāuzrāda Ģimenes karte 3+.

25. un 26. jūlijā Līgatnes pagasta „Ratniekos” notiks pasākums “Gara Vasara OPEN”, kas pulcēs vairāk nekā 60 dažādu garīgo prakšu skolotāju un mūziķu no Latvijas un visas pasaules. Abu dienu garumā uz vairākiem laukumiem notiks prakses un unikālas meistarklases, bet uz divām skatuvēm-  Latvijas un pasaules mūziķu koncerti. Pasākuma programma būs domāta plašam interesentu lokam nedēļu ilgā festivāla „Gara Vasara” noslēgumā.

Lai māmiņām un ģimenēm nebūtu jāuztraucas par to, kur likt savas atvases, festivālā būs īpašas aktivitātes un programma bērniem. Pasākumā darbosies veģetāras kafejnīcas un veselīgo preču tirdziņš. Tāpat arī būs iespēja abas festivāla dienas no agra rīta līdz vēlam vakaram piedalīties dažādās citās nodarbības un aktivitātēs. Pasākuma programma pieejama festivāla mājas lapā: http://garavasara.com/festival2015. Līdz pat festivāla sākumam, tā tiks papildināta ar jauniem pasniedzējiem un nodarbībām.

“Gara Vasara” ir lielākais meditācijas prakšu un garīgās izaugsmes festivāls Baltijā. Tā mērķis ir veidot vidi, kurā meklētājiem iepazīties ar dažādiem garīgo zināšanu un prakšu virzieniem, satikt savu skolotāju, atklāt savu iekšējo potenciālu un iedvesmoties no festivāla atvērtās un draudzīgās atmosfēras.

Biļetes uz pasākumu „Gara Vasara OPEN” iespējams iegādāties festivāla mājas lapā un no 5. jūlija arī „Biļešu Serviss” kasēs un internetā.

20150709110946-95769.jpg