Paldies par Calcinex!

Paldies par Calcinex!

30. Jan 2014, 13:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieteicāmies Māmiņu Klubā Calcinex testam, lai stiprinātu vecākā dēla zobus un kaulus, saņēmām vairākas Calcinex plāksnītes, kam piestiprināta bija maza grāmatiņa ar Jonax vitamīnu aprakstiem.

Calcinex sastāvā ir arī D3 vitamīns, un tā kā tabletītes ir košļājamas un garšo pēc apelsīniem, tās bērniem garšo labāk kā pilināmā D vitamīna eļļa.

Kalcijs ir kaulu būvniecības pamats un bez tā neiztikt jau no pirmajām dzīves dienām, kalcija lietošana palīdz izvairīties no tādām saslimšanām kā rahīts, kā arī - tiek stiprināti ne tikai kauli, bet arī nagi un mati.

Dēlam Calcinex ļoti garšo, un noskaidrojām, ka aptiekā iepakojums maksā aptuveni 8 eiro, tāpēc iegādāsimies un lietosim arī turpmāk. Vienā tabletītē ir diezgan daudz gan kalcija, gan D3 vitamīna, tāpēc pietiek vien ar šo vienu tabletīti dienā.

Dēls Calcinex lieto jau pusotru nedēļu un pediatre ieteica palietot kopumā apmēram mēnesi, lai varētu objektīvāk spriest par produkta efektivitāti., tāpēc pēc pusotras nedēļas nav iespējams vēl konstatēt, vai dēla kauli ir spēcīgāki vai nav.

Paldies Māmiņu Klubam par Calcinex!