Otrais mēnesis rudenīgajā gadalaikā.

Otrais mēnesis rudenīgajā gadalaikā.

04. Nov 2013, 10:53 Supersausins Supersausins

Vēja spārniem ir paskrējis otrais  bērnudārza mēnesis.Ārā ir palicis vēsāks un jāģērbas siltāk.Arī laika apstākļi ir mānīgi reizēm paskatoties pa logu mazo nezinu ,kā ģērbt ,bet tāpat dodamies ar lielu prieku uz dārziņu.

Pirmā un otrā nedēļa-Mēs pavadijām mājās slimodami ,jo bērnudārzā bijām saķēruši bronhītu.Tā nu ar cītīgu ārstēšanos mēs dzērām mājās dažādas dakteres rakstītās zālītes, un mājās pašu gatavotās dabīgās zālītes.Šoreiz neiztikām bez antibjotikām.Bet slimojot pa mājām mēs cītīgi spēlējāmies kopā,zīmējām ar  gošu krāsām dažādus darbiņus.Kristiānam ļoti patika krāsot ar krāsām, tāpēc šo nodarbi mājās veicām vairākas reizes dienā.

Bet pēc slimošanas mēs cenšamies uzņemt dažādus vitamīnus.Kā viens no mūsu vitamīnu bagātinātājiem ir  "Preventan",ko iegādājos aptiekā un esmu apmierināta ar šo līdzekli.Kā arī pie tējām mēs dzeram smiltērkšķu pašu gatavotu sīrupu.

Trešā nedēļa-pēc slimošanas atgriesties dārziņā mums nebija tik vienkārši ,kā domāju.Pa divām nedēļām Kristiāns bija pieradis, ka ārā iešana viņš pavadija ratos ,un pašam nebija nekur jāiet ar savām kājiņām.Tā nu mums pirmās trīs dienas bija pa brīžiem asarām acīm ,ka jāiet mazais gabaliņš ar kājām.

Arī ierodoties dārziņā ģērbjoties parādijās šņuksti un nevēlēšanās laist vaļā mammu.Bet mīļu parunājot abi saīļojāmies, un devāmies uz grupiņu.

Ceturtā nedēlā-Nu esam apraduši ,ka ar savām mazajām kājiņām mēs ātri tiekam uz priekšu, un ir daudz interesantāk ,kad nešēž ratos.

Arī iešana grupiņā ir viegla.Parāda mammai atā ,iedod buču un grupiņā iekšā.Ja nu uznāk mazas skumjas tad grupā ir sava "Aprīļa" vienaldze(draudzene) kuru ieraugot smaida un mamma nau vairāk vajadzīga.

MANI NOVĒROJUMI KO ESAM IEGUVUŠI NO DĀRZIŅA APMEKLĒJUMA:

  • Saprot ,ko vēlas no mazā.Palūdz lai ,ko atnes,paceļ vai izdara ,kādu citu darību.
  • Pats cenšas kārtīgi ēst bez vecāku palīdzēšanas
  • Esam ateikušies no mazajām pudelītēm un dzeram no krūzes vai  plasmasa pudelēm, ja dodamies kaut kur ārpus mājas.
  • Zina kur stāv viņa drēbītes un ,ka dosies ārā.
  • Atraisijusies gan viņa bēbīšu valodiņa ,gan arī paliek skaidrākas viņa vēlmes un viņa teiktais.
04. Nov 2013, 11:12

paldies Tev, ka izmanto tagu 1-2gadnieku klubiņš, prieks redzēt, ka mana klubiņā kāds darbojas 😀