“Nāc ciemos” piedāvā pasākumus, nodarbības un vienkārši lielisku vietu kā ballītēm, tā ikdienai!

“Nāc ciemos” piedāvā pasākumus, nodarbības un vienkārši lielisku vietu kā ballītēm, tā ikdienai!

14. Sep 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja meklējat telpas, kur svinēt un atpūsties kopā ar bērniem, tad “Nāc ciemos” ir perfekta vieta, kur šo ideju realizēt. Uzņēmuma galvenie idejas autori ir mūsu pašu bērni, kuri mūs iedvesmoja radīt omulīgu un mājīgu vietu tepat Rīgas centrā. Mēs palīdzēsim sarīkot speciāli Jums pielāgotus svētkus, padomājot par vissīkākajām niansēm no A-Z.

Bērnu ballīšu istaba ir 100 m2 liela, jebkurai gaumei un vecumam. Telpas ir iedalītas vairākās zonās – aktīvākajiem bērniem ir pieejama plaša spēļu istaba ar kāpšļu sienu, slidkalniņu, IGLU klučiem, bumbu baseinu, dažādas modernas spēles visiem vecumiem, atsevišķa zona svētku galdam, vecāku stūrītis ar galda spēlēm, laukumiņš pašiem mazākajiem rāpotājiem, virtuvīte un pat vieta, kur pabarot un pārģērbt  zīdainīšu.

Mūsu uzņēmuma galvenais mērķis ir radīt attīstošu, draudzīgu vidi bērniem un viņu vecākiem, tāpēc pie mums var apmeklēt dažādas attīstošās nodarbības un radošas darbnīcas bērniem. Sīkāk par nodarbībām un to laikiem var izlasīt mūsu Facebook kontā.

Kontaktinformācija:

Bērnu ballīšu istaba “Nāc ciemos”

Stabu iela 105, Rīgā

Tālrunis: 23079099

www.nacciemos.lv/

FB @bernuballites.nacciemos

Instagram @nacciemos