Mūsu dziesma, kas uzlādē visai dienai!!!

Mūsu dziesma, kas uzlādē visai dienai!!!

16. Oct 2015, 09:31 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Mūzika ir mana otrā pasaule, kurā es dzīvoju. Jau skolas laikā es tajā smēlos enerģiju, uzlaboju garastāvokli, arī mēģināju aizmirsties no ikdienas problēmām skolā un mājās, pie konkrētam dziesmām izliku negatīvās emocijas, uz izraudāju lielas sāpes. Es pat nespēju pildīt mājasdarbus, ja man fonā klusām neskanēja mūzika. 

Un tā, man tā iet līdzi joprojām. Man patīk gan 80' gadu mūzika, kas topā bija vecākiem, gan visa jauno laiku mūzika, izņemot briesmīgus remixus, metāliku utt. 

Dziesmas, kas man ir mīļākās ir ļoti daudz...sākot ar vislabāko ziemassvētku dziesmu: Coco Cola song - Wonderful dream, multenes Frozen - Let it go (ko izpilda Alex Boye ar bērnu kori) ļoti laba improvizācija. Kā arī lielākā daļa Maikla Džeksona dziesmas...un dziesma, kas nomierina salauztu sirdi - Mr.Mister - Broken Wings....un tā varētu turpināt mūžīgi. :D

Mums dienā stāv ieslēgs MTV Music kanāls, un katra dziesma izraisa savas emocijas, citas paņem tieši ar video klipu, citas ar skaņā, citas ar ritmu, ka Gustavs slienas stāvus un pie sekcijas dejo. Taču šoreiz izvēlējos dziesmu, kas mūs ar Gustavu katru rītu uzlādē...tā ir Taylor Swift dziesma SHAKE IT OFF...kad var izkratīties kā vien gribās...iekustināt visas ķermeņa daļiņas...un sajust daudz daudz enerģijas jaunai dienai!!!

Jauku visiem šo skaisto 5dienu!!! :)

Jolanta & Gustavs