MK 2011.g. oktobrēnu draudzība!

MK 2011.g. oktobrēnu draudzība!

22. May 2013, 19:26 aab aab

Draugi un paziņas. Šeit, MK, noteikti daudzas no mums ir ieguvušas gan paziņas, gan draugus. Noteikti ir radušās kolosālas draudzības, noteikti ir ģimenes, kas ir sadraudzējušās ļoti stipri. Noteikti kāda ir arī vīlusies, jo kaut kas ir mainījies draudzībā un tā ir izjukusi. Visiem ir zināms, ka tas brīdis, kad kādai ir jāatgriežas darbā (diemžēl ne katrai ir iespēja atgriezties darbā), maina draudzību un tad vai nu tā kļūst labāka vai arī izjūk. Noteikti kāda ir palīdzējusi citai, varbūt ir saņēmusi Paldies, varbūt nav. Noteikti ir atrastas kaut vai paziņas dažādos Latvijas nostūros, pie kā var paciemoties, ja trāpies tajā pusē.

Arī es esmu atradusi draudzenes šajā portālā, esmu atradusi paziņas, esmu arī vīlusies un esmu arī atgriezusies darbā, mana ģimene ir sadraudzējusies arī ar citām ģimenēm.

Kad pirmo reizi MK sāku dzīvoties, tad nevienu nepazinu. Tā kā bērniņš jau bija pieteicies, tad, protams, sāku pļāpāt ar 2011.g. burvīgajām oktobrēnu māmiņām! Mēs esam ne tikai oktobrēnu māmiņas, dažas ir septembrēnu un kāda arī novembrēna māmiņa. Taču tas netraucē mums visām komunicēt.

Esmu dzirdējusi, lasījusi, ka citu mēnešu tusiņos, ir bijuši tādi lielāki konflikti, noteikti ir kāda, kas uzskata savādāk. Es negribu mūs uzlielīt (kas gan sunim asti celt, ja ne pats), bet mēs nestrīdamies. Katra izsakām savas domas, papļāpājam par aktuālo, paklačojamies par smieklīgo un noteikti dalāmies pieredzē un atbalstam viena otru kādā bēdīgākā brīdī.

Jā, es gribu uzlielīt mūs visas, jo esam spējušas tik forši pļāpāt, esam tikušās arī dzīvē un tas ir super! Jā, meitenes, mēs visas esam super! Es zinu, ka droši varētu aizbraukt uz kādu Kurzemes pilsētu (noteikti jau meitenes saprata, ka runāju par Liepāju) un zinu, ka būs man gides un foršas sarunas.

Protams, ka esmu sadraudzējusies arī reālajā dzīvē ar dažām. Par mūsu draudzību ar Pepiiti jau nesen varējāt lasīt Pepiites acīm. Un tā visa ir taisnība. Gan mēs, gan vīri (nemaz nerunājot par bērniem) esam sadraudzējušies un tas ir forši.

Viņa nav pēdējā, ar kuru esmu sadraudzējusies. Es varu droši nosaukt arī Madaray vārdu, ar kuras ģimeni esam arī sadraudzējušās. Ir jauki, ka ir kāds, kuram lūgt padomu par nodokļu lietām (ziniet, kāds pazīstams grāmatvedis (Madaray) un arī jurists (Pepiite) vienmēr ir zelta vērtē). Esmu jutusi līdzi viņas bēdām, jo pašas ģimenē bija ļooooti tuvu tieši tādam pašam notikumam. Esam ciemojušās viena pie otras, bērni tusējas kopā. Vīri arī ir atraduši kopīgu valodu, viņiem pat auto gaume ir vienāda! :) Lai vai cik tas smieklīgi arī nebūtu. Esam ciemojušies pie viņiem, mazais Ziķeris mūs arī ir atzinis par labiem esam. Tā, ka Madaray, tu zini kur meklēt auklīti, ja nu vajag ;) Ir sanācis arī kopīgi sagaidīt Jauno gadu un to atzīmēt klubiņā.

 

Ziniet, meitenes, es varu tikai teikt PALDIES Māmiņu Klubam, ka esmu jūs atradusi! Visas! Nav nozīmes, cik sen mēs runājam, mēs esam tās foršās meitenes, kurām droši var pastāstīt kādu joku un zināt, ka neapvainosieties, var izstāstīt priekus un bēdas. Un vēl lielāks prieks man ir par to, ka esam sadraudzējušās arī dzīvē!

 

Aab

Konkurss: Mēs iepazināmies Māmiņu Klubā

20130520142815-88053.jpg

22. May 2013, 21:01

🤗