Mēs esam lielās pastaigas atbalstītāji

Mēs esam lielās pastaigas atbalstītāji

03. Jun 2014, 16:47 nosiguldas nosiguldas

Sigulda ir viena no lielās pastaigas regulārām organizētājām. Tas ir jauki, kad rodas iespēja iepazīties savā starpā. Bet ne tikai tas. Lielās pastaigas iedvesmota arī es un mūsu ģimenīte nolēma 1. jūnijā organizēt ģimenes Lielo pastaigu. Šis pasākums sakrita ar Siguldas pilsētas svētkiem un līdz ar to bija vēl viens iemesls izrauties no ikdienas darbiem un dienu veltīt saviem mīļajiem. 

Viss lielais burziņš notika Siguldas pilsdrupās. Cilvēku bija daudz, bet atrakcijas un radošās darbnīcas prasījās vairāk.

Lai nu kā katrs bērniņš varēja šeit atrast ko interesantu. 

20140603163324-92543.jpg

Šo lopiņu sauc par zirgociklu, man par lielu brīnumu arī Katrīne bija gatava startēt, kaut gan parasti no visa baidās. Vēl mēs piedalījāmies ziepju gatavošanas meistarklasē un Katrīne izveidoja savas pirmās ziepītes ar jasmīnu smaržu. 

Gustavam patika tas, ka visapkārt bija daudz cilvēku un nepārtraukta kustība.

20140603163553-24477.jpg

Pēc pasākumu apskates mēs devāmies lēnā pastaigā pa pilsētu. Patiešām sen tā nebija staigāts. Pasākumu turpinājām ar garšīgām pusdienām kafeinīcā Eklers, kur tiem, kas nav bijuši, varu pačukstēt, ir ļoti garšīgas pankūkas.

Diena bija patiesi izdevusies un ļoti negribējās vēl braukt mājās. Mēs nopirkām ziedus un gardu cienastu un devāmies ciemos pie opīša un omītes. Vakars pienāca pavisam ātri un nu jau braucām mājās ar vilcienu. Mazie bija tā iekarsuši, ka emocijas nevarēja valdīt arī vilcienā. 

Jauka diena un jauks pasākumus un kaut arī mēs nepievienojāmies Lielajai pastaigai, mums bija sava, patiesi izdevusies ģimenes pastaiga.