Melānija testē SEAL Baby Kosmētiku:)

Melānija testē SEAL Baby Kosmētiku:)

28. Dec 2017, 00:58 kika19822 kika19822

Labvakar!

Pašmāju ražotāja Seal Cosmetica pašiem mazākajiem – Seal BABY! Tajā ietilpst šampūns, vannošanās līdzeklis un ķermeņa pieniņš bērniem. Visi produkti ir saudzējoši, piemēroti maigajai mazuļu ādiņai, bez parabēniem un krāsvielām. Ar ļoti maigu un neuzkrītošu aromātu. Derēs mazuļiem no 6 mēnešu vecuma. Mums bija tā iespēja kopā ar meitiņu Melāniju(11.meneši.)notestēt tos un nu varam padalīties ar to kā mums patika.

Seal BABY šampūns bērniem.

20171227234109-64132.jpg

Maigs šampūns bērniem. Piemērots saudzējošai matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu. Patīkama, maiga smarža. Piemērots bērniem no 6 mēnešu vecuma.

Pats galvenais, izvēloties šampūnu meitiņai mums ir svarīgs tā sastāvs– lai tajā nebūtu lieku ķīmisko vielu – parabēnu, krāsvielu, spēcīgu smaržvielu. Un, protams, būtiski, lai šampūns NEKOŽ acīs! Jo izmazgāt meitiņai matus tā, lai ne piles šampūna nenokļūtu uz sejiņas, mums ir neiespējamā misija!  Šis Seal BABY šampūns mums patika – tas ir ļoti maigs, ar vieglu smaržu, tiešām nekož acīs – to izmēģināju arī uz sevi. Vēl viens liels pluss – tas labi puto, bet tik pat labi arī izskalojas no matiņiem,jo mums matu skalošanai vajag būt ātram procesam jo meitiņai nav sajūsmā par matu skalošanu.Produkta lielais 225 ml iepakojums mums pietiks ļoti ilgam laikam! Ļoti patīk pudelītes dizains ka ļoti viegli uzspiest uz rokas,ka ražotājs padomājis par to.Ērti,viegli un parocīgi lietojams!Mati pēc mazgāšanas paliek ļoti mīksti un patīkami!

Seal BABY vannošanās līdzeklis bērniem

20171228000141-80624.jpg

Maigs vannošanās līdzeklis bērniem. Piemērots saudzējošai ķermeņa un matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī babasu eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Patīkama, maiga smarža. Piemērots bērniem no 6 mēnešu vecuma.

Arī mazgāšanās līdzekli meitiņai izvēlamies tāpat, kā šampūnu – uzsvaram jābūt uz to, ka produkts nesatur liekas ķīmijas – parabēnus, krāsvielas, spēcīgas smaržvielas, kas var radīt liekas alerģijas. Tam jābūt ādiņai draudzīgam, labi, ja tas arī mīkstina ādu un nesausina to. Seal BABY vannošanās līdzeklis paredzēts gan ķermeņa, gan matu mazgāšanai. Mēs gan to vairāk izmantojām tikai kā vannošanās līdzekli, matiem atstājot šampūnu,izņemot reizes ka braucam uz laukiem un līdzi ņēmam tikai šo pudelīti tad tika izmantots arī matiņiem. Patika konsistence–tā nebija  ne par šķidru, ne biezu. Puto, bet ne pārmērīgi. Viegli klājas uz ādiņas, viegli un ātri arī noskalojams.Ikdienā viņš mums stāv pie izlietnes un tiek izmantots arī kā roku ziepītes, jo rokas mums jāmazgā bieži pēc katras ēšanas reizes. Lielais plus šim vannošanās līdzeklim tāpat ka šampūnam,ir pumpītis ar  dozējamo! Tas atvieglo un padara bērna apkopšanu vēl ātrāku un ērtāku!

Seal BABY ķremeņa pieniņš bērniem.

20171228003741-63274.jpg

Maigs un saudzējošs ķermeņa pieniņš bērniem. Ērti dozējams, viegli klājas. Nesatur parabēnus un minerāleļļu. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī šī sviesta eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Pieniņš satur dabīgo bišu vasku, kas ir dabīgā ādas mitruma aizsargājoša barjera, un saldo mandeļu eļļu, kas baro ādu padarot to mīkstu un samtainu. Patīkama, maiga smarža. Piemērots bērniem no 6 mēnešu vecuma.

Pēc katras mazgāšanās reizes Melānijai kājiņas tiek iesmērētas ar krēmu vai pieniņu,jo kājiņas un celīši ādiņa no intensīvās rāpošanas mēdz būt raupjāka nekā citur un šis pieniņš ādiņu tiešām mīkstināja ļoti efektīvi! Protams, ka izmēģināju šo pieniņu arī pati – man arī patika! Vieglas konsistnces, ātri iesūcas ādā, ļoti maiga smarža. Āda paliek gluda un maiga… kā mazulim! Tātad – strādā!Principā šis varētu būt labs ķermeņa kopšanas produkts visiem, kuriem ir jutīga āda un jāraugās pēc maigiem un nekairinošiem līdzekļiem.

Paldies par šo iespēju notestēt šo kosmētiku,esam ar meitiņu apmierinātas!