Mazuļa mēnešbildītes - atmiņu sakārtošanai

Mazuļa mēnešbildītes - atmiņu sakārtošanai

23. Mar 2019, 09:25 Elīzas mamma Elīzas mamma

Noteikti visi ir pamanījuši, ka jau kādu laiku tā sauktās "Mēnešbildītes" ir topā. Un šaubos, ka tās vispār vairs "izies no modes". Jo tas ir lielisks veids, kā saglabāt to, cik liels mazulītis katrā dzīves posmā ir, kā mainās pa mēnešiem un ko iemācījies darīt. 


Jā, mainās veidi, kā tiek veidotas šīs bildes katram mazulītim - citam uz speciāli veidota paladziņa ar skaitļiem līdz 12 (katram mēnesim), citam ar spilventiņu (arī ar skaitļiem līdz 12), citam ar ciparkūkām, citam no ziediem/augļiem/lapām veidotiem cipariem vai arī (kā man) ar dažādām mēneškartītēm. Jā, dažas kūkas es arī pagatavoju, bet pamatā tomēr turamies pie mēneškartītēm.

Mūsu gadījumā - "Pūra pērles" mazuļa grāmatiņas mēneškartītēm. Bet tagad šo kartīšu ir daudz un dažādas, mammām ir izvēles iespējas. ?
Čaklākas mammas noteikti var arī pašas šādas ikmēneša kartītes pagatavot. ???

Tagad, nu jau diezgan strauji tuvojoties Elīzas 1. dzimšanas dienai, apjautu, ka šīs ikmēneša bildes ar mēneškartiņām beigsies. Un visticamāk, ka uz dzimšanas dienas svinībām tā kartīte ar "divpadsmit" gluži vienkārši var arī aizmirsties mājās ☺️??‍♀️. Tādā gadījumā, tāda "mēnešbildīte" pēdējā. 
Tad nu izveidoju apkopojumu. 

Mums vēl gandrīz katru mēnesi bildēs ir draugs Zilonis (ja vien esam mājās, jo šo draugu visur līdzi neņemam??). 

1. mēnesis 

2. mēnesis  

3. mēnesis  
 

4. mēnesis  
5. mēnesis  

6. mēnesis 

7. mēnesis 
  

8. mēnesis  
 
9. mēnesis   

10. mēnesis   

11. mēnesis  

Un nu. Tūlīt jau mums arī pirmais gadiņš klāt.? 
Ak, laiks, nu kur Tu tā skrien?⏰?