Mans lieliskais "Simtgades kongress"

Mans lieliskais "Simtgades kongress"

28. Nov 2018, 01:30 Melānija Melānija

 Ģimenes mazais atvaļinājums sākās sestdienas rītā Māmiņu kluba rīkotajā ''Simtgades kongresā" , kas norisinājās Lielupe Samarah hotel.
Šis bija pasākums kuru jau ļoti ilgi gaidīju jau sen. Sāksim ar to, ka pagājušajā gadā es pirmo reizi iepazinos ar Māmiņu klubu šajā kongresā. Un tas jau tad bija kaut kas grandiozs.  Ja pirms gada es biju stāvā sajūsmā, tad šogad es lēkāju no prieka. 

  • Vabūt tādēļ, ka sajutos kā maza daļa no pasākuma.
  • Varbūt tādēļ, ka es jutos kā mājas. 
  • Varbūt tādēļ, ka es satiku daudz lieliskus, uzņēmīgus un azartiskus cilvēkus, kas liek sirdij pukstēt straujāk un skriet līdzi.
  • Vai iespējams, ka tā bija šī kopības sajūta, mājīgums un patīkamā atmosfēra.
  •  Bet viennozīmīgi tā bija draudzība un lieliskā kompānija ar kuru kopā mēs apmeklējām šo pasākumu. Paziņas, draugi un ģimene, kas sildīja. Kas dzina darboties, piedalīties un atpūsties no sirds kā arī izbaudīt par viesiem 100%.

Jau laicīgi izmantojām īpašo piedāvājumu palikt viesnīcā pa nakti. Uz kuru atsaucās arī manas foršās jaunās draudzenes un mammas kopā ar saviem mazulīšiem un otrajām pusītēm. 
Pa dienu izdzīvojām, piedzīvojām, izbaudījām un mācījāmies, bet vakarā baudījām gardās vakariņas ko piedāvā viesnīca un pļuņčājāmies baseinā. 
Līdz vēlāk gardi smiekli, čalošana un nenormāli forša kompānija viesnīcas numuriņā ar uzkodām un dzērieniem. Bet visam pa vidu mūsu mazie rausīši, kas nebūt netraucēja laiskoties un baudīt. Ar viņiem kopā šis pasākums šķita vēl īpašāks. Kā nekā visi bija mazie aprīļa bērniņi. Viens vecums, vienas kaprīzes, viena tēma par ko runāt un visiem viss tā pat kā mums.(gandrīz tā pat)

Es esmu neizsakāmi pateicīga Māmiņu klubam par šo pasākumu, jo tas tiešām vieno. Pateicoties Jums mēs beidzot pēc ilgiem laikiem no sirds atpūtāmies un nesteidzīgi baudījām visu ko šī diena mums varēja sniegt. MFD pasākumi, izmeklējumi un loterijas kas pat mazliet iedzina azartā. Testiņu čupas no neskaitāmajiem stendiem un saldās garšīgās degustācijas, kā arī iespēja iegādāties sev mīļus produktus par lētākām naudiņām. Nu ko vēl vairāk var vēlēties? Vēl var vēlēties ieiet istabas numuriņā un atpūsties skaisti un mājīgi. Bet šī dāvanu čupa kas mūs tur sagaidīja pārsteidza un lika acīm ieplesties.  Paldies, paldies, paldies visiem par šo pārsteigumu. Un tāds bija ne tikai man, bet visiem, kas atpūtās kopā ar ģimeni viesnīcā. 

Manas mīļās meitenes un mammas. Es gribu vēl šādus pasākumus un kopā ar jums. Paldies par šo lielisko kopā pavadīto laiku. 

Pirmā reize džakuzī. 

Spēlēties uz grīdas kopā ar draudzņiem ir nenormāli forši.

Tēti, tēti man ļoti patīk! Dari tā vēl! Ļauj man pļuņčāties pašam ar rociņām un kājiņām.