Māmiņu klubā sākušās Ziemassvētku eglītes bērniem!

Māmiņu klubā sākušās Ziemassvētku eglītes bērniem!

13. Dec 2013, 15:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs ir vieta ne tikai mammām un tētiem,bet arī bērniem! Jā, un tieši šodien sākušās Māmiņu Kluba eglītes. Šajā nedēļas nogalē līdz 15.decembrim Ziemassvētku pasākumi būs krievu valodā, bet jau no 20. līdz 22.decembrim mūsu mīļajās un mājīgajās Māmiņu Kluba telpās pulcināsim lielus un mazus svinētājus latviešu valodā!

Skaties fotoblogā, kā pie mums ir atnākusi ziema un svētki!

VĒL UZ DAŽIEM PASĀKUMIEM IR BRĪVAS VIETIŅAS: PIESAKIETIES->>>

Jautrie Ziemassvētki Māmiņu Klubā notiks trīs dienas - 20., 21. un 22.decembrī!

Paši mazākie rūķīši no 6 – 12 mēnešu vecumam pirmo reizi tiksies ar pasaku rūķiem un sniegpārsliņu. Mazuļi kopā ar mammām varēs kopā ar rūķi darboties ar savām mazajām rociņām radošajā darbnīcā, gatavojot smaržīgas ziepītes, dejot un muzicēt, tikties ar rūķi, un, protams dabūt dāvanas un profesionālas ģimenes bildes pie Ziemassvētku eglītes.

Bērniņi no 1 – 2,5 gadiem dosies rūķiem palīgā – ceps piparkūkas, kā arī izklaidēsies, dziedot skaistās Ziemassvētku dziesmiņas, pikojoties un draiskojoties kopā ar rūķi un Sniegpārsliņu.

Vecuma grupā no 2,5 gadiem līdz 4 gadiem un  vecākajā grupiņā no 4 līdz 7 gadiem darbosies un mielosies šokolādes darbnīcā, gatavojot gardus našķus dāvaniņu veidā, laižoties dejā ar rūķi un Sniegpārsliņu, darbojoties radoši un izklaidējoties.