Māmiņu Klubā populārākās nodarbības pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas

Māmiņu Klubā populārākās nodarbības pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas

21. Dec 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, Latvijā nav nevienas topošās vai jaunās māmiņas, kura nebūtu dzirdējusi par fizioterapeiti Klaudiju Hēlu. Māmiņu Klubā jau ilgus gadus ir cieša sadarbība ar šo, nebaidīsimies teikt- fantastisko fizioterapeiti.

Klaudija Hēla | Ārsts | Ārsts.lv

Šo gadu laikā kopš Klaudija dzīvo Latvijā, ir pievērsta liela uzmanība ne tikai priekšlaikus dzimušiem mazuļiem vai bērniem ar īpašām vajadzībām, bet arī topošo vecāku sagatavošanai dzemdībām- jo galu galā katrs bērniņš pasaulē ienāk tikai vienu vienīgu reizi un tāpēc Klaudija Hēla iedrošina vecākus padarīt šo par skaistāko mirkli sievietes mūžā, pasniedzot elpošanas un dzemdību pozu nodarbību.

Izveidojot ciešāku draudzību ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu, pasniedzēja ir filmējusies gan TV raidījumos, gan dalījusies padomos Māmiņu Kluba e-lekcijās, kā arī konsultējusi kā eksperts www.maminuklubs.lv un pasniedzot nodarbības Māmiņu Kluba Vecāku skolā.

Fizioterapeite Klaudija Hēla neizsaka kategoriskas piezīmes, viņa iedrošina. Iedrošina un nomierina. Sniedz atbalstu un īstos vārdus īstajā brīdī- kad sieviete gaida bērniņu, gan bērniņš jau piedzimis un kad jāapgūst pareizas aprūpes paņēmieni, kad bērniņš sāk velties un pārvietoties un jāiekārto atbilstoša vide mazajam rakarim; kad mazais sāk iepazīt pieaugušo barību.. kad,kad,kad.. Klaudijas Hēlas pieredzes bagāžā atradīsies padoms ikvienai topošajai un jaunajai ģimenei, atliek vien JAUTĀT un SAŅEMSIET atbildes!

20130618134225-25062.jpg

PIESAKIES PIE FIZIOTERAPEITES KLAUDIJAS HĒLAS NODARBĪBĀM MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLĀ!

Māmiņu Klubs atrodas uz Vīlandes ielas, ieeja ir no Elizabetes ielas.

Aicinām Māmiņu Kluba Vecāku skolā uz nodarbībām pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas!