Māmiņu Kluba mammas testē:  Dermedic nomierinošs, mitrinošs krēms EMOLIENT LINUM BABY

Māmiņu Kluba mammas testē:  Dermedic nomierinošs, mitrinošs krēms EMOLIENT LINUM BABY

12. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zināms, ka mammas saviem bērniem vēlas sniegt vislabāko, tas attiecas uz jebko, tostarp arī uz ādas kopšanas līdzekļiem, kuriem jābūt jo īpaši saudzējošiem. Tas tāpēc, ka mazuļu āda ir dauzkārt plānāka, līdz ar to arī jutīgāka, nekā mums, pieaugušajiem.

Lai bērnu maigo ādu pasargātu un labi aprūpētu, ir svarīgi izvēlēties labus ādas kopšanas līdzekļus. Par tādu Māmiņu Kluba mammas atzinušas Dermedic nomierinošo, mitrinošo krēmu EMOLIENT LINUM BABY, kas piemērots jau no mazuļa pirmās dzīves dienas. Krēms lieliski nomierina bērniņa ādu, palielina tās dabisko imunitāti un, kas ir ļoti būtiski, tas ir hipoalerģisks.

Dermedic dermokosmētika no Linum Baby sērijas nodrošina kompleksu un drošu risinājumu atopiskas ādas izraisītām problēmām. Krēms piemērots sausas, ļoti sausas, atopiskas un alerģiskas bērnu un zīdaiņu ādas kopšanai.

Kā stāsta māmiņa Linda, kuras nepilnu gadu vecā meitiņai ir sausa āda, tāpēc krēma lietošana, lai ādu mitrinātu un uzlabotu tās stāvoklis, ir ikdienas neatņemama sastāvdaļa, lietojot Dermedic Emolient Linum Baby krēmu, viņa novērojusi, ka bērna āda kļuvusi veselīgāka, mazinājušās sausuma izpausmes. Līdzīgi novērojumi ir arī mammai Amandai, kuras meitai pirms diviem mēnešiem uz ādas parādījušies sausi pleķi: “Pēc Dermedic Emolient Linum Baby lietošanas jau pēc 2 dienām pamanīju uzlabojumus. Sausums kļuva mazāks un pēc pusotras nedēļas lietošanas izzudis pavisam.”

Savukārt māmiņa Žanna, kuras meitiņai pēc ilgās dzīvošanās ūdenī siltajā periodā ir kļuvusi sausa roku āda, atzīst, ka ar Dermedic Emolient Linum Baby krēmu pirms gulētiešanas sasmērā meitas rokas, lai tas naktī iedarbotos un no rīta āda būtu atkal maiga, savukārt Monta atklājusi, ka krēms lieliski noder, lai mitrinātu mazulīša ādu pēc vanniņas, savukārt māmiņa Nellija, kurai aug divgadnieks un 5 mēnešus vecs mazulis, krēmu izmanto, lai mitrinātu bērniņa sauso ādu aiz austiņām. “Dermedic Emolient Linum Baby krēms patīk, jo ir acīm redzami uzlabojumi. Svarīgākais, ka āda vairāk nesprēgāja,” saka Nellija, kura piebilst, ka patīk tas, ka pēc krēma lietošanas nepaliek eļļaina sajūta, kā tas ir pēc citu krēmu lietošanas.