Māmiņa Kristīne: vispirms priekšroku dodu dabiskajiem līdzekļiem

20. Feb 2014, 10:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Trešdienas ONLINE TV raidījumā, kurā uzzinājām visu par bērniņu veselību, viesojās arī māmiņa Kristīne, kas bija gatava dalīties savā personiskajā pieredzē bērnu ārstēšanā, kā arī homeopātijas lietošanā. Iepazīsties ar Kristīnes pieredzi arī tu!

Kā nekrist panikā?

“Pirmkārt, es vados pēc tā, kā bērns jūtas. Ja bērns jūtas labi, pat, ja ir liela temperatūra, nevajag krist panikā,” uzskata māmiņa Kristīne. “Ja situācija kļūst sliktāka, konsultējos ar ārstu, labākajā gadījumā ar vairākiem speciālistiem, izvērtēju viedokļus un tikai tad pieņemu lēmumu.”

Vispirms māmiņa Kristīne dod priekšroku dabiskajiem līdzekļiem, homeopātijai. Un tikai tad- ja nekas no tā nelīdz- viņa ķeras pie „smagās artilērijas”.

Homeopātija – der vai neder bērniem?

Kristīne uzskata, ka homeopātijas lietošana bērniem ir tikai atbalstāma, jo mazulis ir tik tīrs un tik dabisks, ka viņu bojāt ar zālēm, ir mazliet pat tā kā noziegums.

“Esmu devusi homeopātijas līdzekļus un man nav bijusi problēma ar pacietību, kas jāievēro, lietojot homeopātiju, kad, piemēram, ir jāskaita stundas, lai zinātu, kad nākošā reizē jādod zāles,” atzīst māmiņa.

Iedarbīgie līdzekļi cīņā ar kolikām

Kristīnes dēliņam bija ļoti izteiktas, meitiņai tādu nebija vispār. Darbojoties ar vīru vienotā komandā, tika dotas zāles, bet tētis ar lielu sajūsmu vingrināja dēlu pēc fizioterapeites ieteiktajiem vingrinājumiem.

Būsim vērīgas un rupēsimies par bērnu veselību!

Māmiņu Klubs