Mājās ar divgadnieku- vai tiešām ir tik grūti?!

Mājās ar divgadnieku- vai tiešām ir tik grūti?!

23. Oct 2018, 18:15 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Vai arī Tu kādreiz esi sev uzdevusi šādus vai līdzīgus jautājumus? :
*Vai mans bērns vienīgais spēj mani nokaitināt, reizēm, uz līdzenas vietas?! 

*Vai tikai mans bērns spēj "iznest smadzenes"?!

*Vai tikai mans bērns visu laiku kliedz un mani neklausa?!

*Vai tikai mans bērns visu laiku dārziņā visiem dara pāri? Kāpēc? Vai es ko daru nepareizi?!

*Kāpēc es esmu slikta mamma? Kāpēc mans bērns tā uzvedas? Kāpēc es neprotu neko ar viņu sarunāt?! 

* Kāpēc esmu tīīīīīk ļoti no šī visa nogurusi..

 

Izrādās!! Es neesmu tāda vienīgā! Mūsu ir nedaudz vairāk. Šodien satiku vēl 10 tādas pašas mammas un tētus, un iespējams, arī viņi nav vienīgie kas , varbūt ne katru dienu, bet diezgan bieži uzdod sev šādus vai līdzīgus jautājumus! Un ziniet?! Mēs šodien atradām sev ļoti daudz atbildes uz tieši šiem, un vēl citiem saistošiem jautājumiem par mūsu bērnu audzināšanu un izprašanu!  Izrādas - mēs neesam slikti vecāki, mūsu bērni nav mežoņi, mēs esam pilnīgi normāli cilvēki! Visi!! Arī kliedzošie bērni!! Un es varu apgalvot pilnīgi godīgi- es sapratu savas kļūdas.. ,es izpratu vairāk sava bērna uzvedību un iemeslus šādai uzvedībai, reizēm varbūt nepamatotās kliegšanas, mainīgo garastāvokli.. -  tas ir viņa vecums! Es atradu pareizos vārdus kā rīkoties, kā situāciju pagriezt savādāk lai tik daudz raudāšanas vairs nebūtu mūsmājas! Es reāli sapratu, kā labāk saprast, izprast un darboties ar savu divgadnieku, jo kā gan es to nebiju iedomājusies.. viņš nav pieaugušais! Lai cik ļoti negribētos, daudz pieaugušu cilvēku gājieni, vai veids kā es komunicētu ar tiem, ar mazu divgadnieku nestrādā!

Paldies Māmiņu Klubam un protams, Diānai Zandei , par šīs dienas iedvesmojošo lekciju! Es sapratu ka esmu laba mamma! Mamma kurai nedaudz jādod vaļa savam bērnam, es to sāku nojaust, bet šodien pārliecinājos 100%! Paldies ka ļāvāt vairāk izprast šī vecuma priekšrocības, kaprīzes un bērna vajadzības! Paldies, ka devāt lieliskus padomus, ieteikumus un dalijāties savā pieredzē, tas pa tiešām bija ļoti noderīgi.

 Un paldies par vēl labu lekciju ieteikšanu, kas noderēs ik vienai mammai, kurai rūp savs un bērna veselais saprāts (tagad nedaudz pārspīlēju,bet reizēm sajūtas līdzīgas), lai mājas visi ir priecīgi, laimīgi un sapratušies!  Par šo, un līdzīgu lekciju info vari meklēt šeit->> Esmu jau noskatījusi vēl citas noderīgas lekcijas un šodien rekomendētas,jo reizēm mammām vajag sākt ar sevi, lai labāk izprastu savus bērnus un no malas, jau tas labāk redzams :)

Šovakar tiešām jūtos pacilāta un atvieglota, vairs nav sajūtas -  Dont be sad, MOM. Dikti gribējās padalīties iespaidos un sajūtās. Paldies :))