Maģiskie skaitļi 13.-16.

Maģiskie skaitļi 13.-16.

22. Aug 2013, 14:03 gucci123 gucci123

Turpinot aprakstīt maģiskos dzimšanas datumus, neviļus sāku analizēt savus līdzcilvēkus: ģimenes locekļus, kolēģus, draugus, paziņas u.c. 

 

Pirms tam biju vairāk fokusējusies uz saviem tuviniekiem un bērnu. Taču tagad, plašāk paskatoties, varu saprast vienu otru līdzcilvēku labāk, nekā līdz šim.

Un jāsaka: jo tālāk, jo interesantāk…

 

13. datums: ģimeni, tradīcijas un sabiedrību mīloša personība. Priekšrocības: ir kā pamats jebkuram darbam, kuram pieķeras ar savu apņēmību un precizitāti. Patīk praktiskas lietas, taču var piemist arī liela deva māksliniecisko talantu, kuriem jāatrod izpausmes forma. Patīk daba – skaistuma, formu un funkciju apvienojums. Piemīt organizatora talants, jo ir spēja saskatīt detaļas. Var strādāt ilgi un apzinīgi. Ir spēja koncentrēties, ja prātu neaizņem sevis aprūpes jautājumi. Jācenšas izvairīties no darbaholisma, pretējā gadījumā var būt grūtības apstāties un izbaudīt darba augļus. Pateicoties pašdisciplīnai, kolēģi vienmēr var paļauties uz šo cilvēku. Var būt tendence izmēģināt spēkus tur, kur pirmajā mirklī, šķiet, trūkst spēju un zināšanu, tādējādi izaicinot sevi atrast „savu vietu”. Trūkumi: ir jābūt te un ir jādara tagad. Izaicinājums – izmantojot savu neatlaidību un apņēmību, attīstīt sevī ticību un vēmi pilnveidot sevi darbā, kas šobrīd tiek veikts, „nemētājoties” no viena darba uz citu, no vienām attiecībām uz citām. Var būt spītīgs un stingrs, apspiežot jaunas un radošas idejas, ja tās ir pretrunā ar vecām un pārbaudītām metodēm. Bieži vien tas var novest pie vilšanās sajūtas un represijām pret šo cilvēku no līdzcilvēku puses. Darbi var šķist bezgalīgi ieilguši, ja vien šis cilvēks neieviesīs jauninājumus savā ērtajā un pierastajā ikdienas ritmā. Panākumu atslēga: noteikta kārtība un disciplīna ikdienā.

 

14. datums: personība, kas mīl pārmaiņas, satraukumus un ceļošanu. Priekšrocības: lai šis cilvēks justos „dzīvs” un negarlaikots, nepieciešamas jaunas un eksotiskas sajūtas. Var ļoti ātri pielāgoties dažādām pārmaiņām. Piemīt oratora talants, un var būt rakstnieka vai redaktora dotumi. Cilvēks ir ļoti sabiedrisks, un patīk strādāt kolektīvā tikmēr, kamēr šim cilvēkam nav pārāk daudz saistību. Nemitīgais nemiers ļauj viegli mainīt profesijas vai attiecības. Taču pirms lēmuma pieņemšanas par būtiskām pārmaiņām dzīvē, situācija būtu labi jāizpēta. Var būt pašpārliecināts un ietiepīgs, taču arī veiksmīgs un tendēts uz risku. Trūkumi: vēlme pēc pārmaiņām var radīt nedrošības sajūtu. Ārēji mierīga sejas izteiksme var slēpt pārmaiņām pilnu dzīvi un straujas garastāvokļa svārstības. Izaicinājums – pievērsties noteiktai nodarbei vai dzīves veidam, ierobežojot radošo enerģiju un atrodot līdzsvaru. Jāizvairās no krasām pārmaiņām, kas nepieciešamas tikai, lai izvairītos no galīgas ieslīgšanas rutīnā vai pārliekas atbildības sarežģītās situācijās. Ir oriģināls un praktisks, taču arī nepastāvīgs, tāpēc jāmācās pabeigt darbus, kas tiek iesākti. Jāizvairās no pārmērībām seksa, alkohola, narkotiku un pārtikas u.c. jomās.

 

15. datums: ļoti radoša, multitalantīga un mākslinieciska personība. Priekšrocības: var būt īpašs talants apgūt valodas. Cilvēkā tendence tiekties sasniegt maksimāli labāko rezultātu. Viens no svarīgākajiem jautājumiem dzīvē – apņemšanās dibināt ģimeni vai piederēt kādai kopienai. Piemīt spējas izcelt labāko savā partnerī, mājvietā. Līdzīgā veidā izkopj un attīsta arī sevī labākās īpašības un spējas. Apzinās un novērtē savus talantus, un izsmalcināti tos attīsta ar smagu darbu. Ir dāsns un saprotošs. Kā vecāks – nesavtīgi velta sevi saviem bērniem, saglabājot stabilitāti un mīlestību ģimenē. Patīk veikt paraugdemonstrējumus. Piemīt atbildība, spēja pieņemt patstāvīgus lēmumus un spriedumus. Papildus mākslinieciskajiem talantiem piemīt arī intuīcija biznesā un finansēs. Pieeja biznesam ir pamatīga un apzinīga, kas parasti ilgtermiņā atmaksājas. Trūkumi: ir ļoti jūtīgs un ļoti jūtīgi uztver kritiku no līdzcilvēku un citu cilvēku puses. Tāpēc var atbalstīt citus, aizmirstot par sevi. Jādzīvo pēc principa: „izturies pret citiem tā, kā tu gribētu, lai izturas pret tevi”. Attiecībās jāizvairās no pārliekas pakļaušanās citiem cilvēkiem, un tikt izmantotam.  

 

16. datums: uz garīgiem un filozofiskiem dzīves aspektiem orientēta personība. Priekšrocības: spēja izprast pasaules „ neredzamo” pusi. Izaicinājums – vēlamā rezultāta sasniegšana, izmantojot praktisku pieeju. Piemīt analītiskas prāta spējas, lai izprastu problēmas būtību, un lielas koncentrēšanās spējas. Cilvēkam jāpievēršas sev tīkamai nodarbei un jāpadziļina šajā jomās savas zināšanas. Var kļūt par speciālistu kādā sfērā. Ir lieliska intuīcija un psihologa talants. Intuīciju var izmantot kā ceļvedi savā dzīvē, neaizmirstot par praktisko dzīves aspektu. Jāatrod veids, kā sevi realizēt, padziļinot par to savu izpratni, taču jāsargās kļūt pārāk dogmatiskam un noliegt citus atklājumus. Trūkumi: lamatas – izvēle starp kļūšanu par savrupnieku, apskaidroto vai kritiķi, kas var radīt atsvešināšanos un rūgtumu. Var kļūt arī nepraktisks un sapņains, un, aizraujoties ar savas fantāzijas augļiem un sapņiem, var zaudēt realitātes izjūtu, nonākt trūkumā. Dod priekšroku darbam vienatnē, nevis komandā. Var viegli zaudēt interesi par aizsākto darbu, un to var pabeigt, pieliekot ļoti lielas pūles un ieguldot smagu darbu. Ir jābūt ticībai un ir jāsaskata iespējas, ko sniedz dzīve.

 

Turpinājums sekos…Gucci123