Maģiskais dzimšanas datums no 21-24

Maģiskais dzimšanas datums no 21-24

19. Sep 2013, 09:15 gucci123 gucci123

 

Sveikas!

Man viena MK māmiņa atgādināja, ka sen neesmu likusi aprakstu par maģisko dzimšanas datumu. Zinu, ka jāturpina, jo pašai šis temats liekas interesants un saistošs, bet nebija iedvesmas, teikšu godīgi.

Šodien pieķēros un attapos, ka mana tēta dzimšanas datums iekrīt vienā no šiem un bija iespēja paskatīties uz viņu (paanalizēt) no citas puses:)

Un kā ir ar jums, kurām "iekrīt" kāds no šiem datumiem, vai kaut kas sakrīt?:)

21.datums: ļoti radoša personība ar stipru gribasspēku. Priekšrocības: sabiedrībā var justies kā „zivs ūdenī” un atrast kopīgu valodu gandrīz ar jebkuru cilvēku. Piemīt liela iztēle. Spēj sevi atklāt jebkur, sākot ar dzirkstošām sarunām un beidzot ar milzīgiem projektiem. Cilvēks var būt ļoti attapīgs un paļauties uz saviem spriedumiem. Prāts un ķermenis ir vienlīdz svarīgi instrumenti, kas izstaro nebeidzamu dzīvīgumu. Piemīt talants izteikties gan rakstiski, gan verbāli, un panākumus dzīvē var gūt kā mākslinieks, rakstnieks vai redaktors. Ir iedvesmojošs un entuziasma pilns. Var būt lielisks pārdevējs. Cilvēks var izjust stipru mīlestību, kaisli. Taču lielākoties tā ir tikai pieķeršanās, jo šo cilvēku parasti apbrīno un viņš piesaista citus ar savu harizmātisko personību. Trūkumi: dzīves uzdevums – koncentrēt savu enerģiju vienai noteiktai jomai. Lielāko daļu dzīves jāpavada, sevi un savus talantus nemitīgi pilnveidojot. Pretējā gadījumā tos var izšķērdēt, ļaujoties panākumiem, izmantojot savu šarmu un asprātību. Jāizvairās no ilgstošām stresa situācijām, citādi šo cilvēku var piemeklēt neirozes vai pat paranoja.

 

22.datums: personība – līderis, organizators ar talantu „uzcelt” uzņēmumu, projektu. Priekšrocības: piemīt skaidra vīzija un spējas to materializēt. Piemīt stiprs gribasspēks vienlaicīgi ar bailēm no savām ambīcijām. Ir neparasta uztvere un spēcīga intuīcija, tāpēc vajadzētu paļauties uz pirmo iespaidu. Cilvēks vienlaicīgi var būt gan praktisks, gan ideālistisks. Taču piemīt vēlme ideālus realizēt ar reālām metodēm. Piemīt milzīgs potenciāls, lai gūtu reālus panākumus. Jāizvairās aizrauties ar grandiozu plānu kalšanu vienam pašam, bet vairāk jāpaļaujas uz savu komandu. Trūkumi: klusībā var apjaust, ka sākotnēji izsapņotais nelīdzinās esošajai situācijai, un tas var likt novērsties no savām ambīcijām. Rezultātā var rasties liela vilšanās sajūta un sajūta, ka savs sapnis ir upurēts, baidoties no sakāves vai neveiksmēm. Dzīves uzdevums: būt gatavam sākt ar mazumiņu, pamazām, sperot praktiskus soļus, piepildīt lielus sapņus. Piemīt spējas redzēt detaļas un risinājumus. Pateicoties pacietībai un sistemātiskumam, spēj risināt problēmas metodiski, reizēm – unikāli. Var nemainīt un paļauties tikai uz savu viedokli. Un pretēji – var būt nervozs un ciest no šaubām un ticības trūkuma saviem spēkiem, ko parasti slēpj no citiem.

 

23.datums: aizrautīga un dzīvespriecīga personība, kurai patīk pārmaiņas. Priekšrocības: šim cilvēkam dzīve ir kā aizrautīgs piedzīvojums, kas jāizdzīvo pilnībā. Ir ļoti elastīgs, viegli dibina attiecības un veido labu kontaktu ar satiktajiem cilvēkiem. Piemīt īpašs talants sevi prezentēt un komunicēties ar līdzcilvēkiem, citiem cilvēkiem. Cilvēkam ir īpašas spējas izteikties verbāli un rakstiski, kas var padarīt viņu par lieliski rakstnieku, redaktoru vai pārdevēju. Var būt sirsnīgs un jūtīgs. Cilvēks var labi sastādāties ar citiem cilvēkiem, kamēr nepastāv strikti ierobežojumi attiecībā uz viņu. Nepatīk būt saistītam ar vienu un to pašu darbu, vietu, attiecībām ilgstošu laiku, jo tas var padarīt trauksmainu vai garlaikot. Cilvēks ir daudzpusīgs un talantīgs, un ir maz tādu lietu, ko šis cilvēks nevar darīt. Piemīt ass prāts un niansēta izpratne par ķermeni, kas paver iespēju veidot karjeru medicīnas/veselības nozarē. Ir arī ļoti radošs un asprātīgs. Trūkumi: ir tendence dažkārt izvairīties no atbildības, kamēr šis cilvēks netiks „paņemts pie vājās vietas”. Jāuzmanās no izlaidības pārtikas, alkohola un seksa sfērās. Jāmācās koncentrēt savu enerģiju vienā jomā. Panākumu atslēga slēpjas: pašdisciplīnā un kārtības ievērošanā.

 

24.datums: uz ģimeni orientēta personība. Priekšrocības: piemīt spējas atjaunot, saglabāt līdzsvaru un harmoniju attiecībās. Ir emocionāls, jūtīgs, pat melodramatisks un patīk demonstrēt savu mīlestību. Piemīt tendence pārspīlēt savus emocionālos pārdzīvojumus, īpaši, ja šis cilvēks sastopas ar līdzcilvēku, citu cilvēku kritiku. Cilvēks ir gatavs daudz upurēt, lai saglabātu harmoniju viņam svarīgās attiecībās. Var sniegt „plecu, uz kura izraudāties” citiem cilvēkiem vai labprāt uzklausīt. Piemīt daudz māksliniecisko talantu, īpaši apdāvināts dramaturģijā. Tai pat laikā var darboties biznesā, jo ir sistemātisks, rūpīgs un pacietīgs uzņēmējdarbības jautājumu risināšanā. Ir nedaudz nepraktisks, taču labprāt sniedz padomus citiem cilvēkiem. Cilvēks ir labs draugs un sabiedrotais. Trūkumi: cilvēks ir enerģisks, atbildīgs un izpalīdzīgs, taču vēlme (patiesībā palīdzēt!) „jaukties svešās darīšanās/attiecībās” var radīt problēmas. Jāiemācās apzināties savas robežas. Tai pat laikā jāizvairās no negodprātīgas izmantošanas (no citu cilvēku puses).  

Turpinājums sekos...Gucci123

P.S. Bilde no interneta dzīlēm.

Kassen Badji Kassen Badji 28. Dec 2018, 22:34

Sveiki Mans vārds ir Esther. paldies par manu drauga pieprasījumu, sazinieties ar mani pa e-pastu (estherdomingo38@yahoo.com

Supersausins Supersausins 19. Sep 2013, 09:45

Man ir 21.12 un viss atbilst..Tiešām ir tā ka radosa dvesele jutos un protams sabiedriba.😀
Paldies.😀

gucci123 gucci123 19. Sep 2013, 09:24 MiniAnna

Prieks dzirdēt😀