LYL BIOTIC baby profesional

LYL BIOTIC baby profesional

19. Feb 2019, 17:04 Melānija Melānija

 Vēl viens superīgs atklājums mums ir uztura bagātinātājs LYL BIOTIC BABY pilieni. Šis uztura bagātinātājs palīdz pret aizcietējumiem un caurejas gadījumiem, uzlabo zarnu mikrofloru, veido pareizu jaundzimušā zarnu mikrobiomu, īpaši rūpējas pat zīdaiņu organisma attīstību un stabilas imunitātes izveidošanu u.t.t. Produkts ir 100% dabīgs-sastāvā esošo baktēriju pirmavots ir mātes piens. Nesatur ne glutēnu, ne sāli un arī ne konservantus.Tikai 5 pilieni dienā! Šiem pilieniem ir tik daudz funkciju, ka es varētu visu dienu rakstīt, bet galvenais ir saprast galveno domu. Vienā vārdā sakot-Daudzpusēji!
Pirms pusgada mēs Kārlītim devām citus pilienus, bet tie, nebija tik iedarbīgi kā šie, jo mazajam rausītim šie pilini ir redzami palīdzējuši. Puncītis nepūšas,vēdera izeja ir stipri uzlabojusies, vēdergraižu vairs nav-Bērns ir laimīgs un dzīvespriecīgs! Pilieni ir daudz parocīgāki salīdzinot ar kapsulām, nesagādā nekādas grūtības.  Un pats labākais ir tas, ka šos pilienus var lietot jebkura vecuma cilvēki sākot ar jaundzimušo un beidzot ar senjoru! 
Un mūsdienās ļoti daudzi pievērš uzmanību zāļu saturam. Dodam saviem mazuļiem visu to labāko, tādēļ svarīgi lai nav ģenētiski modificētas sastāvdaļas, mākslīgās krāsvielas, lipeklis, konservanti, sāls vai raugs. Tādēļ šis ir ideāli piemērots veģetāriešiem.  

Lietošana: Pieci pilieni dienā- ēdienreizes laikā.

Latvijā vienīgais augstas aktivitātes pienskābo, bifidobaktēriju un Streptococcus komplekss ar tik lielu baktēriju skaitu- 125 miljardi vienā pudelītē un sugu daudzveidību- 10 dažādas sugas.

 

 

#Sadraudzība