2.2 gadus vecam bērnam problēmas ar nokārtošanos podiņā: Palīdziet ar padomu!

27. Feb 2014, 12:18 DĪVA27 DĪVA27

Sveikas māmiņas!

Manam puisītim, kuram nu jau ir 2,2 gadiņi ir lielas problēmas ar kakāšanu podiņā. Uz podiņa sāku mācīt 1.9 gadu vecumā, gāja grūti un visādi, šobrīd ir tā, ka ar čurāšanu iet kā pa kalniem- tad iet, tad čurā biksēs, tad saka grib, bet nepaspēj, pamperu lietojam uz nakti un kad dodamies ārpus mājas, bet problēma ir tā, ka neiet kakāt uz poda... vienmēr nolien k-kur stūrītī un kakā vesels, redzu, ka acis sarkanas un pats tāds sažmiedzies-jautāju vai grib kakāt, saka ka nē. Ir izmēģināts viss iespējamais- no sapratnes un skaidrošanas līdz pat pērinam... Vakar man nervi neturēja un pēc 4!!!!! bikšu pielikšanas rīkojos pēc vīra ieteikuma un uzvilku pa virsu vēl apenetīs+ vēl vienas zeķubikses un tā staigāja man no 15.-20.00 vakarā ar piekakātām biksēm. Vīrs saka, ja paliks sarkans dupsis sūrstēs un sāpēs, tad vbt sapratīs, protams žēl, bet izmēģināju. Rezultātā visu vakaru prasu vai grib uz podiņa, vai dupsīts nesāp, vai kaka ir biksēs, vai negrib čurāt..tam visam atbilde viena- nē! Vakarā lieku mazgāt bet dupsis spīd un laistās- neviena sarkana pleķīša, bernam nesāp un eksperiments izgāzies!

Lūdzu iesakiet k-ko, ja kādai ir bijis līdzīgi.

Būšu pateicīga par jebkuru padomu.

Lai jauka šī diena!

DĪVA27 DĪVA27 27. Feb 2014, 20:13 arizona

liels paldies! protams ir žēl, ka tev nacas ari tam iet cauri, bet no otras puses man prieks, jo tad ir ko pamacit citiem!
Jauku vakaru

DĪVA27 DĪVA27 27. Feb 2014, 20:11 alexy

paldies ari par sadu komentaru- pienemu jebkadu reakciju no cilvekiem👍un zini- tev taisniba!!!

DĪVA27 DĪVA27 27. Feb 2014, 20:09 inginja

Jā, paldies un zini, manejam tiesam biezi ir aizcietejumi un sap, ari tad kad slauku dupsi, vbt tiesam pameginat kakinat uz liela poda sada poza
paldies

princesemince princesemince 27. Feb 2014, 14:57

Ja nemaldos, tad pilnībā poda apgūšana ilgst līdz 3-4 gadu vecumam, līdz tam viss ir mācīšanās.

ziemelbriedis ziemelbriedis 27. Feb 2014, 14:19

manai dāmai ir 2,3 gadiņi iet mazliet labāk kā jums ar podiņu bet nav ideāli, ja apkakājas bļauj - KAKA NAU... ja apčurājas skrien uz podiņa un citreiz pabeidz vai arī novelk lejasdaļu.
kā palīdzam gaidam vasaru, kad varēs visu laiku iet bez pampera, jo tagad ārā pačurināt liekas nereāli dupsis nosals. un ceru ka saprašana būs vēl lielāka...
mierina doma neviens ar pamperu nepaliek uz mūžu draugos 😀