LIELĀ PASTAIGA 5 - Мēs bijām, un jūs?

LIELĀ PASTAIGA 5 - Мēs bijām, un jūs?

02. Jun 2014, 09:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk,

Pagājuši ir jau 5 gadi, kopš vienas it kā nebēdnīgas, bet, kā izrādījās, ģeniālas idejas. Tieši pirms pieciem gadiem izdomāju flešmobu mammām - Māmiņu Kluba Lielo Pastaigu! Starp citu, laiks toreiz bija tieši tāds, kā šodien, pat vēl vējaināks un vēsāks. Acīmredzot, laikapstākļi nolēma atgādināt, ka MĀMIŅAS ir MĀMIŅAS, bet VIŅI - laikapstākļi, tomēr ir PAŠI GALVENIE.

Jubilejas pastaigai par godu visu Rīgas rajonu mammas tikās vienā vietā - Vērmanes dārzā. Datumu neizvēlējāmies nejauši, jo tieši šodien - Bērnu Aizsardzības diena. Gaidīsim foto atskaites arī no citām Latvijas pilsētām.

Pusdienlaikā pēc Latvijas laika, māmiņas un bērni tikās parkā pie strūklalas, kur svinīgi palaidām balonus, kas ir Lielās Pastaigas simbols, debesīs. Bija arī iesildīšnās un kopbilde. Viss notika ļoti ātri. Pārāk ātri. Pēc kopbildes visi izklīda pa atrakcijām, kuras parkā bija ļoti daudz.

Aizskrēja apmēram četras stundas nemanot, bērns bija apmierināts, un tas bija galvenais. Visas fotogrāfijas atradīsiet  ŠEIT>>

Bet lejupielādēt - ŠEIT>

Sveicam visus ar VASARAS ATNĀKŠANU, un no sirds vēlu pēc iespējas vairāk SAULAINU DIENU!

Jūus

Oksana (Avokadka- Iksi)

Vecākais brālītis Artūrs

un

Punča iemītniece