Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Aprīlēni-viengadnieki!

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Aprīlēni-viengadnieki!

30. May 2019, 14:10 Melānija Melānija

 Kad aiz loga ir pavisam dzestrs un lietains laiks, mēs mazo aprīļa bērniņu mammas, gatavojamies doties uz ballīti kopā ar savām atvasītēm.
Ballīte organizējās jau kādu laiciņu atpakaļ facebook.lv grupiņā, kurā draudzējās vairāk kā 200 māmiņas vienuviet. Un pats foršākais ir tas, ka no visām Latvijas pilsētām. Organizējām, spriedām un plānojām randiņu kopīgā vēstuļu grupiņā, kas viennozīmīgi teica ''JĀ, mēs būsim''!
Plānotais datums bija 29.maijs. Vieta palika nemainīga un jau otro reizi, mūsu satikšanās notika  ''AUGSTĀK PAR ZEMI''. Tepat vien Rīgā, Brīvības ielas galā. Vieta kur bērniņiem tiešām ļoti patīk, viss sakopts, tīrs un kārtīgs. Kā arī mantas vairāk kā vajag, un ir pietiekami daudz vietas rotaļām, spēlēm un pat uzkodām. Kamēr mazulīši spēlējās savā starpā, mēs varam atrast laiku kādam mazam semināram vai pat diskutēt  par aktuālām tēmām turpat vien kopā ar mazajiem. Lielākais prieks visā šajā pasākumā ir tas, ka naudiņa tiek ziedota Latvijas Bērnu Bāreņu Fondam. Noteikti iesaku svētkus svinēt augstāk par zemi un piepildīt mazo bērnu sapņus un sasildīt sirsniņu. 

Protams, bija māmiņas kas dienu iepriekš neparedzētu iemeslu dēļ tomēr neieradās, jo laiks ir mānīgs un bērniņi saķer kādu bacili. Bet pārējās māmiņas es apbrīnoju, jo mēs bijām vesels bariņš ar smaidīgiem, jautriem čāpotājiem, kas skraida no viena stūrīša līdz otram. Spiegdami lēkāja, pētīja, vēroja un spēlējās kopā ar citiem bariņā. Viss tik interesants, skaists un krāsains visapkārt. Mammas laimīgas, atpūtušās un izpļāpājušās. Cita ar citu iepazīstas un kopīgi dodas mājās vai sarunā kādu randiņu pēc ballītes. Riktīgi superīgs pasākums, kurā ir iespēja iepazīties tuvāk ar bērniņa vienaudžiem un lieliskajām māmiņām. Es no sirds ceru, ka arī citas māmiņas atradīs šajā kopīgajā bariņā tikpat lieliskus draugus, kādus atradu es. Draugus bez kuriem nav iedomājama mana ikdiena. Un pats lieliskākais, ka mūsu bērniņi visi ir vienaudži un attīstās ļoti līdzīgi, tādēļ atrast sev interesējošus jautājumus un sniegt atbildes var visas. 
Es no sirds pateicos meitenēm, kas uzņēmās organizēt šos pasākumus. Zinu, ka tas ir tikai sākums un jo vairāk un biežāk mēs tiekamies, jo superīgāks ir rezultāts. Ar nepacietību gaidu vasaru, kad kopīgi dosimies uz kādu no Rīgas skaistajiem parkiem un uzrīkosim vienu varen lielu pikniku! Mammas, Jūs esat Lieliskas!



Tādēļ aicinu arī jūs nesēdēt mājās, piedalīties un atrast sev kopīgu pastaigas biedru, kas katru dienu sildīs tavu sirsniņu un būs lielisks draugs un sarunu biedrs. Ir tik pasakaini daudz iespēju kur doties un iepazīties. Ir sākusies vasara! Ir īstais laiks!  Arī es  cenšos un turpināšu apmeklēt pasākumus kas man interesē un uz kuriem varu doties kopā ar savu atvasīti. Iegūt jaunas zināšanas, iepazīt, rotaļāties un draudzēties.