Labāko vecāku horoskops. Kuriem bērniem īpaši paveicies?

Labāko vecāku horoskops. Kuriem bērniem īpaši paveicies?

04. Dec 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Pazīstamais astrologs Vlads Ross izveidojis to horoskopa zīmju topu, kuru pārstāvji ir vislabākie vecāki saviem bērniem. Šie vecāki lieliski zina, ko vajag viņu atvasēm, un vienmēr prot atrast ar bērniem kopīgu valodu.

Vēzis

Pirmajā vietā labāko vecāku sarakstā viennozīmīgi būs Vēzis. Vēzis ir īstākais ģimenes cilvēks, rūpīgākais un gādīgākais tētis vai mamma. Īpaši svarīgi tas ir maziem bērniem, bet pusaudžus var sākt arī kaitināt – viņi taču tiecas kļūt patstāvīgi un neatkarīgi.

Strēlnieks

Ļoti ģimeniskā valsts Itālija, izrādās, atrodas Strēlnieka zīmes aizbildnībā. Tas liecina, ka arī citi Strēlnieki ļoti mīl bērnus. Starp citu, šī zodiaka zīme ir arī labākā audzinātāja. Ja vecāki vēlas uzaicināt uz māju auklīti vai skolotāju, tad labāk izvēlēties cilvēku ar šo zodiaka zīmi. Strēlnieks maigi izturas pret saviem un citu bērniem un vēlas dot viņiem vislabāko.

Lauva

Lauvas dievina savus bērnus. Viņi tos sargā, apskauj un lolo. Viņu attiecībās vienmēr valda laba un silta atmosfēra.

Vērsis

Vērši arī ir starp labākajiem vecāki. Pēc astrologa vārdiem, viņi vēlas maksimāli nodrošināt savus bērnus. Viņiem ir svarīgi, lai viņu bērni būtu aprūpēti, labi apģērbti, pabaroti, lai pievērstu uzmanību. Proti, Vērši cenšas materiāli nodrošināt savus lolojumus.

IZPĒTI ARĪ VECĀKU HOROSKOPA TABULU!