Kurš tiek pie ielūgumiem uz Sapņu zirgu?

Kurš tiek pie ielūgumiem uz Sapņu zirgu?

31. Jul 2014, 10:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedāvājam jums vasarā ne tikai karsēties pie jūras, bet arī izklaidēties, tāpēc dāvinām kādai ģimenei 5 ielūgumus uz 2.augustā Siguldas pilsdrupu estrādē skatāmo muzikālo uzvedumu ar lellēm visai ģimenei Sapņu zirgs. Lailas Kirmuškas veidotajā izrādē aktieri Dace Vītola, Santa Didžus, Dana Lāce, Edgars Lipors, Anrijs Sirmais, Valdis Vanags aicinās doties kopā neparastā ceļojumā ar Sapņu zirgu, kurš aizvedīs pie dažnedažādiem pasaku varoņiem.

Ceļojumā varēs apciemot gan omulīgo krustmāti Agati un kārtīgo krusttēvu Tontonu, gan laupītāju meitēnu Ronju un viņas draugu Birku, lapsiņu Kūmiņu un vilku Znotiņu, protams, princeses un prinčus, mošķuļus un citus pasaku tēlus.

Kopā ar visiem ceļojumā dosies arī Dejas teātra kompānijas Stars Well dejotāji dejas teātra režisores un horeogrāfes Lilijas Liporas vadībā. Uzvedumā izskanēs Arvīda Žilinska, Raimonda Paula, Valda Zilvera, Ivara Vīgnera, Mārtiņa Brauna, Valta Pūces, Kristapa Krievkalna, Renāra Kaupera dziesmas un mūzika. Izrādes māksliniece ir Anita Znutiņa.

20140728074606-86388.jpg

Aicinājām šoreiz atminēt vasaras mīklu, atrodot  vārdu ZIRGS un saskaitot tos :)

Pareizā atbilde ir 11 ZIRGI!

20140731102541-37065.jpg

Pie biļetēm tiek -

Laura Dzelzskalne 

APSVEICAM!

Biļetes jau  gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-3 (Ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9 līdz 18!

Paldies visām par dalību konkursā!

Māmiņu Klubs