Kurš laimējis Lego Duplo komplektu?

Kurš laimējis Lego Duplo komplektu?

18. Sep 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Emocijas ir lieta, ar ko mēs visi saskaramies ik dienu. Vai esat pavērojuši, cik ātri mainās bērnu emocijas? Tikko viņš vēl smējās pilnā balsī, taču tagad raud tā, ka trīc vai visa māja. Varbūt dažreiz tas ir tāpēc, ka mēs paši satraucamies?

Par emocijām runāt ne vienmēr ir viegli un patīkami, taču tās ir jāprot atpazīt un attiecīgās situācijās arī apvaldīt. Tāpēc šīs lietas bērniem jāmāca jau kopš mazotnes.

Piedaloties konkursā un pastāstot, kādas bija Tava mazuļa pirmās spilgtākās emocijas, Tev bija iespēja laimēt Lego Duplo komplektu. Kurš ir laimīgais konkursa uzvarētājs?

LEGO DUPLO komplektu

Manas pirmās emocijas (10861)

LAIMĒJUŠAS

Madara Kalniņa;

zane_zanīte 

Palīdziet savam mazulim iemācīties atpazīt un saprast dažādas emocijas kopā ar šiem košajiem, saliekamajiem tēliem no LEGO® DUPLO® klučiem, kas īpaši radīti, lai būtu interesanti un droši mazajām rociņām. Pagrieziet divpusējos sejas klucīšus, lai izpētītu dažādas grimases, bet no divpusējiem stāstu klucīšiem radiet savu pasaku par noskaņojumiem un jūtām. Rotaļājoties ar šiem krāsainajiem klucīšiem, stundas paskries nemanot, turklāt attīstīsies bērna valodas prasmes. 

Apsveicam! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā, tās jāizņem līdz š.g. 18.oktobrim.