Kurš laimējis LEGO DUPLO?

Kurš laimējis LEGO DUPLO?

01. May 2021, 20:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniem patīk darboties, palīdzēt pieaugušajiem un atdarināt vecākus mājas darbos. Tādējādi bērns mācās un apgūst jaunas prasmes, tāpēc neliedz viņam darbošanās prieku, un atbalsti viņu!

Jūsu atbildes Māmiņu Kluba konkursa ietvaros liecina, ka bērni patiesi ir gatavi piedalīties visos darbiņos. Gan tīrīt no virsmām putekļus, gan slaucīt grīdu, mazgāt traukus un pat palīdzēt dārza darbos.

Paldies ikvienam, kurš dalījās ar savas ģimenes pieredzi, pastāstot, kuros darbiņos patīk piedalīties bērniem. Laiks balvas izlozei!

LEGO® DUPLO®

komplektu

Lauku sētas traktors un dzīvnieku aprūpe

LAIMĒJUŠAS

Laura Terēze Ērgle

Dārta Kniploka

Apsveicam uzvarētāju!

Iepazīstini mazuli ar traktoru, rūpēm par dzīvniekiem un radošām rotaļām ar LEGO® DUPLO® Pilsētas komplektu "Lauku sētas traktors un dzīvnieku aprūpe" (10950). Šis daudzpusīgais traktora rotaļu komplekts iedvesmos aizvien jaunām radošām un attīstošām rotaļām.

Rotaļīga mācīšanās lauku saimniecībā.
Mazuļi kopā ar vecākiem var jauki pavadīt laiku kopā, palīdzot veikt darbus lauku sētā un mini zoodārzā. Te ir traktors, kura piekabē ir darbarīki, 2 jaukas aitiņas, kā arī zemnieka un bērna figūras. Bērni var pilnveidot sīkās motorikas prasmes, kā arī sociālās un emocionālās iemaņas, rotaļās atveidojot rūpes par dzīvniekiem, piemēram, barības vešanu aitām un aitu barošanu.

Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem.
LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā brīvas rotaļas, kā arī iespēju paust savu radošumu un ar prieku mācīties. Ar DUPLO rotaļu komplektiem vecāki var rotaļāties kopā ar mazuli un veicināt bērna attīstību.