Kurpes-kurpes- kurpītes

Kurpes-kurpes- kurpītes

16. Oct 2015, 11:41 Cielavinna Cielavinna

20151005150515-45586.jpg

IEMĪLI RUDENI AR NS KING APAVIEM!

Rudens mūsu ģimenei ļoti patīk, jo daba paliek krāsaināka, saulīte siltāka un gaidītāka un no skapja velkam ārā skaistots rudens pričindāļus, lai ikdiena būtu jautrāka.

Mūsu ģimene sastāv no trim cilvēkiem, līdz ar to apavu gana daudz, lai gan neslimojam ar apavu māniju kā seriāla "Seks un lielpilsēta"pārstāves. Galvenais kvalitāte nevis kvantitāte.

Mūsu ģimenē visvieglāk apavus ir nopirkt tieši mazajam rūķītim, jo viņš dziļi atbalsta mammas gaumi un vēl nepretojas tam, ka tas ko mamma nopērk ir arī jāvelk kājās.

Mūsdienās jau bērniem apavu izvēle ir ļoti plaša, var arī apmaldīties tai visā.

Rudenim mazajam nopirku ļoti skaistas minionu botītes, te pat Maxima, kad apaviem bija 40% atlaide. Starpcitu lielajās Maximas uz atlaidēm apavus var pirkt, jo maksāt pilnus 16. eiro es nebūtu ar mieru pie tā fakta, ka minionu botītes kalpoja labi ja trīs mēnešus. Nekas, galvenais jau bija bērna prieks, ka viņam kājās minioni. Nācās pirkt jaunas kurpītes, nopirkām paaugstinātās botītes zaļā krāsā, lai būtu pieskaņotas vējakai. Šoreiz izvēlējāmies bērnu veikalu, kvalitātes ziņā cerams, ka labākas būs par minionu botām. Otri apavi mazajam kas ir uz rudeni ir zaļi krokodilu gumijas zābaciņi, kas mazajam ļoti patīk, pirkām arī Maxima.

20151016113619-58110.jpg

Vēsākam laikam ir zābaciņi ar siltinājumu. Šāda veida zābakus mazajam nopirku pirmo reizi, jo iepriekš kaut kā tas skats nepiesaistīja. Zābaciņu apakša ir no gumijas, kas slapdrančī bērniņam garantēs sausas kājiņas, zābaciņiem ir ļoti labs siltinājums iekšā, līdz ar to siltā ziemā varēs arī tos vilkt.  Ziemas zābaciņus vienmēr nopērkam par izmēru lielākus, lai mazajam ar vilnas zeķīti iekšā kājiņai būtu ne tikai silti, bet arī ērti. Ja ziema šogad padosies ļoti augsta meklēsim risinājumu Crocs veikalā.  Pagājušo rudeni un ziemu mazais nostaigāja ar Crocs zābaciņiem. Ļoti laba kvalitāte Crocs firmas apaviem, zābaciņi ļoti viegli, ērti un bērns bija sajūsmā no tiem.

20151016113637-59999.jpg

Nezinu kāpēc man tā iegājis, bet mazajam vienmēr cenšamies pirkt jaunus apavus, jo katram bērniņam jau kājiņa ir savādāka un negribas mazajam kaut kādā veidā pēdiņu sabojāt ar viņam nepiemērotiem apaviem. Divas reizes draudzene atdeva botītes, tad tās mazajam vilkām, bet paši lietotus neesam iegādājušies.

Mums ar vīra kungu ja tā padomā ir pat mazāk apavu nekā mazajam.  Kā jau minēju bloga sākumā, ka svarīgākais jau ir kvalitāte nevis kvantitāte. Man piemēram, ir ļoti grūti nopirkt apavus, jo bieži vien nekas nepatīk. Varu izstaigāt daudzus veikalus tā arī neatrodot īstos apavus. Vīra kungam nav tādu problēmu aiziet, nopērk, nēsā. Starpcitu vīriešiem ir mazāk galvassāpju sakarā ar apaviem, jo viņiem vajadzīgi: rudens/pavasara kurpes, vasaras zandeles, ziemas zābaki, kamēr mums meitenēm vajaga visu atsevišķi, jo pavasarī mēs staigājam ar kurpēm, vasarā zandelēm, rudenī zābakiem un ziemā ar ziemas zābakiem.

20151016113855-71139.jpg

Runājot par veikaliem, kuros iegādājamies apavus, tad nevar nosaukt vienu konkrētu veikalu, jo mēs parasti meklējam vienas konkrētas firmas apavus, kas parasti atrodas daudzos veikalos. Runājot par apavu firmu, iesaku KengaRoos apavus, ļoti labi, vismaz ziemas apavi no šīs firmas. Biežāk jau sanāk apavus iegādāties Eiroskorā, tai pašā Nsking, Crocs veikalā, atsevišķos bērnu veikalos. Galvenais, lai apavi patīk, tad jau veikalam nav nozīmes.

Man ir ļoti mīļi rozā gumijas zābaciņi, kas braši pārdzīvoja Ķemeru meža brikšņus un ūdeņus.

20151016114025-14818.jpg

Vismaz mūsu ģimenē iegādājoties apavus svarīga ir kvalitāte apavu un tad cena. Mums ir pārbaudītas apavu firmas, kur zinam ka kvalitāte būs laba, tad arī nav žēl atdot to naudas summu par tiem, jo zinam ka tie mums kalpos ilgi.

Gadījums no dzīves. Mūsu pilsētā nav daudz apavu veikalu, līdz ar to, ja steidzami ko vajaga jāpērk tas kas ir. Es esmu iecienījusi rudenī valkāt laiviņas. Standartā laiviņas maksā 25 eiro veikalā. Vienu dienu aizbraucu uz Rīgu un aizgāju līdz Centrāltirgum, kur manis noskatītās laiviņas 25 eiro vietā ir nopērkamas par 12 eiro. Nopirku tirgū, nokalpoja divus gadus. Redz, šeit apstiprinās tas, ka ne vienmēr dārgi apavi ir labāki un veikali mēdz uzlikt labu uzcenojumu.

20151016113702-47809.jpg

Gadījies arī ir tā, ka nopērc apavus un jau pēc mēneša jādodas pie kurpnieka. Man liekas apavu iegāde ir kā laimes spēle, paveiksies neesāsi ilgi, nepaveiksies nēsāsi mēnesi.

Apavu izcelsmes vietai es nepievēršu uzmanību, bet firmai jā. Mēs dodam priekšroku: Adidas, Crocs, KengaRoos, šīs ir firmas, kurās nav nācies vilties.

Apavi visai ģimenei tiek pirkti jauni un veikalā, jo internetā mēs jau tos nevaram piemērīt. Labāk aiziet uz veikalu, uzmēriet, ja patīk nopirkt un laimīgiem doties mājās, nevis gaidīt kad tie atnāk no internetveikala un vēl sliktāk ja gala rezultātā tie neder. Lietotus apavus nepērkam, jo kā jau minēju katram cilvēkam ir savādāka kāju uzbūve un ja iespēja ir labāk nopērku jaunus nevis lietotus. Piemēram, mana māsa māk atrast lietotajos veikalos daudz ko skaistu, es nemāku.

Čības mūsu mājās nēsā tikai vīra kungs. Mēs ar mazo valkājam siltās zeķes.

Krāsainu Jums rudeni un vēlam atrast savus sapņa apavus rudenim.