Kuri iegūst foršos Lego Duplo?

Kuri iegūst foršos Lego Duplo?

09. Jun 2019, 08:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar Ziemeļblāzmas parku piepildīja ģimeņu čalas, prieks un smiekli.

Šī bija patiesi fantastiska diena, par ko vislielākais paldies jums, mūsu mīļie draugi un festivāla apmeklētāji!

Vēl pirms festivāla aicinājām piedalīties konkursā un laimēt kādu no foršajiem Lego Duplo komplektiem. Tāpēc tagad, kad festivāls jau aiz muguras, steidzam izlozēt laimīgos balvu ieguvējus.

BALVU IEGUVĒJI

LEGO® DUPLO Policijas iecirknis (10902)

SAŅEM

Linda Lamstere-Segliņa

Izspēlējiet reālus dzīves notikumus ar LEGO® DUPLO® Mana pilsēta: tā ir atpazīstama pasaule ar modernām DUPLO figūrām. Bērnudārza vecuma bērniem patiks izdomāt stāstus, rotaļājoties ar viegli būvējamo policijas iecirkni. Palīdzi policistiem traukties policijas automašīnā ar bākugunīm un sirēnām, lai notvertu laupītāju, kas nočiepis policistam virtuļus. Pēc tam atved viņu atpakaļ uz spēļu policijas iecirkni un droši ieslēdz cietuma kamerā.

***

LEGO® DUPLO Ciparu vilciens (10847)

SAŅEM

Ugaine Liene

LEGO® DUPLO® Ciparu vilciens ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Mazulim ļoti patiks būvēt un pārbūvēt šo ducīgo vilcieniņu, vienlaikus mācoties pazīt ciparus! Komplektā ir arī divas bērnu DUPLO figūras un kaķēna figūra, un tas sniedz nebeidzamas iespējas ar prieku būvēt, braukt un mācīties. DUPLO klucīši ir īpaši izstrādāti, lai mazajām rociņām ar tiem būtu droši un ērti darboties.

Apsveicam uzvarētājus! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tās jāizņem līdz š.g. 9.jūlijam.