Kuras horoskopa zīmes ir labākie tēti?

Kuras horoskopa zīmes ir labākie tēti?

23. Apr 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto – Pixabay.com

Pilnīgi ideāls nav neviens vecāks, taču ir dažas horoskopa zīmes, kurām piemīt vislabākās vecāku īpašības.

Astrologi stāsta, kādas zodiaka zīmes tiek galā ar saviem tēva pienākumiem vislabāk!

Mežāzis

Šie cilvēki vienmēr ļoti pacietīgi izturas pret visiem dzīves uzdevumiem, īpaši, ja tie attiecas uz viņu bērniem un audzināšanu. Tieši tāpēc Mežāža zīmē dzimuši tēvi var kļūt ne tikai par izciliem vecākiem, bet arī par lieliskiem draugiem un padomdevējiem saviem bērniem.

Vērsis

Vērši ir uzmanīgi un vienmēr visu kontrolē. Tomēr kontrolē viņi zina mēru un nekad nešķērsos bērna personisko robežu. Tas arī ir pamats, kas nosaka labvēlīgu saskarsmi ar bērniem – vai tas ir pavisam mazs bērns, vai jau pusaudzis.

Vēzis

Vēži ir paraugtēvi. Viņiem laulātie un bērni vienmēr ir pirmajā vietā. Pat ar laiku interese par ģimeni, vīra un tēva lomu nepazūd. Vēži ir diezgan gudri tēvi. Viņi vienmēr var dot saviem bērniem noderīgus padomus.

Strēlnieks

Strēlnieki ir sapņotāji. Viņi māca saviem bērniem, ka ir vērts tiekties uz saviem mērķiem, nebaidīties iztēloties visdrosmīgākās ieceres un realizēt tās. Tieši tāpēc visu vecumu bērni vienmēr tiecas būt kopā ar Strēlnieka zīmē dzimušu tēvu.

Lauva

Lauvas grib lepoties ar saviem bērniem. Taču viņi ne tikai pieprasa no savām meitām vai dēliem būt visur pirmajiem, bet arī iegulda maksimāli daudz pūļu, lai tā notiktu. Tāpēc Lauvu bērni mācās ticēt sev, izaug drosmīgi un mērķtiecīgi.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!