Kur varēs paēst uz prāmja M/S Isabelle

Kur varēs paēst uz prāmja M/S Isabelle

13. Apr 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ielūdzam visus, kas vien vēlas, maijā doties pasakainā ceļojumā kopā ar Māmiņu Klubu uz Stokholmu. Ticiet, tas būs neaizmirstams piedzīvojums un.. lielisks mūsu tradīcijas turpinājums, katru gadu, par godu Māmiņdienai, doties ceļojumā!

Tā ir iespēja atpūsties, baudīt Stokholmas skaistumu un atgriezties mājās ar jauniem spēkiem, emocijām un iespaidiem.

Šodien pastāstīsim vairāk par bāriem un restorāniem!

 

Zviedru galda restorāns Buffet tallink

Kuģa zviedru galda restorānā Buffet Tallink iespējams izvēlēties ēdienus katrai gaumei – Jūsu iecienītākās uzkodas, pamatēdienus un
desertus. Tas ir bagātīgi klāts galds par labu cenu, un ēdiet, cik vēlaties – tas ir izdevīgi!
 
Restorāns atrodas uz 8.klāja.

 РЕСТОРАН À LA CARTE the dining room

 

Restorāns à la carte The Dining Room piedāvā izmeklētu ēdienu klāstu - sezonas produktus, plašu jūras velšu, gaļas un zivju ēdienu izvēli, kā arī daudzveidīgu veģetāro ēdienkarti, saglabājot klasiskās Russian Cuisine tradīcijas ēdienu pagatavošanā. Restorānā Jūs varēsiet nesteidzīgi baudīt jūras ceļojuma atmosfēru, izmeklētu virtuvi un izsmalcinātus vīnus.

Restorāns atrodas uz 8.klāja.

The chef's kitchen

 
Aicinām izbaudīt lieliskus ēdienus brīvā un nesteidzīgā gaisotnē. Restorāna ēdienkarte ir izstrādāta sadarbībā ar kuģa M/S Isabelle šefpavāru un piedāvā īpašos pamatēdienus, kurus papildinās glāze atdzesēta alus vai izmeklēta vīna. Restorāna vīnu karte pārsteigs ar lielisku vīnu izvēli. 

Restorāns atrodas uz 8.klāja.

Каfe TAPAS & WINE

 
 
Kafejnīca Tapas & Wine ir paradīze auksto un karsto tapu cienītājiem. Gardās tapas, pasniegtas kopā ar labu vīnu vai atdzesētu alu - lielisks sākums maltītei. Kafejnīcā uzkodas pieejamas arī nakts laikā, lai izsalkums netraucētu ballēties līdz agrai rīta stundai. 

Kafejnīca Tapas & Wine atrodas uz 8.klāja.

 SEA SIDE CAFÉ

 
Kafejnīca Sea Side Café iepriecinās Jūs ar gardām uzkodām, sviestmaizēm un smalkmaizītēm. Kafejnīcā piedāvājam izbaudīt arī aukstos un siltos ēdienus un salātus. Ātras uzkodas vai sātīga maltīte - Sea Side Café ir piemērots ikvienam. 

Kafejnīca Sea Side Café atrodas uz 7.klāja.

Sky bar

 
Elpu aizraujošs skats uz Baltijas jūru, atspidzinošie dzērieni, baudāma mūzika un lieliska atmosfēra - Sky Bar piedāvā vēl vairāk atpūtas un izklaides iespējas. Aicinām nepalikt malā un izdziedāties no sirds uz karaoke skatuves.   

Sky Bar atrodas uz 11.klāja.
 

Кrodziņš Pub

 
Mājīgā krodziņā Pub vienmēr ir lieliska atmosfēra, gardi un atspirdzinoši dzērieni. Katru vakaru krodziņā spēlē trubadūrs, kas iepriecinās Jūs ar labi pazīstamām melodijām lieliskā izpildījumā. 

Krodziņš Pub atrodas uz 8.klāja.

 Starlight palace

 
Šova zālē Starlight Palace katru vakaru kuģa orķestris spēlē populāras un sen aizmirstas melodijas dejot priekam dzīvās mūzikas pavadījumā! Šova zālē izvietoti divi bāri, kuros mūsu bārmeņi pagatavos kokteiļus tieši Jums!
Vakara kulminācija - krāšņā un grandioza šova programma.
Starlight Palace Jūs varat izbaudīt spēles prieku un azartu kazino. Baudiet dzērienus un izaiciniet veiksmi!

Šova zāle Starlight Palace atrodas uz 8.klāja

 Club Heaven

 
Jauniešiem un visiem, kas jūtas sirdī jauni! Izjūtiet dejas prieku, aizmirstieties un satriciniet deju grīdu diskotēkā – piedāvājam aktuālo deju mūziku, gaismas šovus un jautrību līdz pat agrai rīta stundai!
Club Heaven nav tikai diskotēka, bet arī moderns bārs, kas piedāvā lieliskus kokteiļus un dzērienus ikviena gaumei.

Club Heaven atrodas uz  9.klāja.

Šajā gadā ceļojumā dosimies ar M/S Isabelle, kas būs vēl ērtāks un plašāks ģimenēm, lai varat izbaudīt Māmiņu Kluba sagatavoto programmu no visas sirds!

IELĀDĒ CENU PIEDĀVĀJUMU ŠEIT->>>> 

Neaizmirsti minēt paroli MĀMIŅU KLUBS,lai tiktu piemērotas labākās cenas!