Kristiāns-Prieks par jaunajiem panākumiem!

Kristiāns-Prieks par jaunajiem panākumiem!

10. Jul 2014, 12:13 Supersausins Supersausins

Ir beidzot siltās vasaras dienas pie mums  un atkal varam vairāk laika  pavadīt ārā.

Pēdējās nedēļas laikā mums ir sagaidīti vairāki pozitīvi rezultāti saistībā ar podiņu.
Tākā visu dienu mēs pavadām audumu biksītēs ārā,spelejoties,gan arī dodoties pastaigas ,mēs biežāk apmeklejam podiņu.Pēdējā laikā Kristiāns pats atnes podiņu un cenšas apsēsties uz podiņu novelkot biksītes.
Ari lēnām kopā ar tēti mācām, ka pastaigas laikā savas mazas vajadzibas nokārtot krūmiņos.Bet ar šo mācību vairāk nodarbojas tētis.


"Ieklausīties vai neiklausīties citu viedokļos?"


Man podiņa lietas nav svešas ,jo esmu vecākā māsa un man bija jāpalīdz masai un brālim daļēji apgūt podiņu.Arī darbā man ir šis pienākums mazos mācīt iet uz podiņu.Ar katru mēģinājumu es iegūstu jaunu pieredzi un šādi mācos no kļūdām.
Arī internetā es palasu citu mammu pieredzi, bet es neieciklējos un nepārmetu sev ja Kriatiāns vēl to visu nav apguvis ,jo katram bērbam ir savs klišķis uz visām mācībām ,ko apgūst.Ir labi ja kāds padalās ar savu viedokli un pieredzi to ,kā viss sanāk bet nedomāju, ka vajaga visu darīt pēc grāmatas.
Kristiāns pa dienu ir kopā ar mani un tad tualete durvis netaisu ciet.Ja ari viņš vēlas viņš nāk ar mani kopā..Reizēm kad eju uz tualeti piedavaju  ņemt podiņu līdzi un tad viņš redz ,ka mamma ari dara tādas pašas vajadzības kā viņš uz podiņa.


Par to, ka Kristiāns nokārtojas podiņā viņš vienmēr tiek paslavēts par labo darbiņu.Arī par to ka prasās uz podiņu viņš tiek abalvots ar kādu mazu kārumiņu.
Tākā ārā ir ļoti silts tad mājās vairāk tiek ēsti augļi un dzertas sulas.Ari tas ir viens no rādītājiem ,ka mums podiņš jāapmeklē biežāk .Kristiāns pats izvēlas pa dienu ko viņš pēc kārtīgas maltītes vēlas apēst.Reizēm viņš paņem sev kādu auglīti un paprasās uz podiņu.Sēž uz podiņa un bauda auglīti.


"Es pats gribu".
Pēdējā laikā mums ir iestājies laiks kad pēc iespējas vairāk mēģina visu darīt pats.
Ar drēbju novilkšanu muma raitāk un saprotamāk iet.Viņš pats māk novilkt šortiņus,biksītes/pampēru,krekliņu,zeķītes,apavus.Arī uz podiņa ejot vins brīžiem pats vēlas novilkt autiņbiksītes/audumbiksītes. 20140710121113-41769.jpg

Mani tas vienozīmīgi iepriecina ka pats cenšas darīt visu.Tas ir palīgs mums abiem.
Nu ko ceru ka mūsu podiņmācība arī turpmāk nesīs pozitīvus rezūltātus un drīz varēsim pateikt atā autiņbiksītēm.
Kristiāns un Sintija.

 20140516145640-50733.jpg