KONKURSS: Pastāsti, kuras dāvanas Tavs bērns gaida visvairāk?

KONKURSS: Pastāsti, kuras dāvanas Tavs bērns gaida visvairāk?

04. Dec 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Domājams, ka starp bērniem neatradīsim nevienu, kurš negaidītu svētkus. Jo svētki - tās ir dāvanas! Un dāvanas patīk visiem.

Noteikti arī Tavā ģimenē bērniem šķiet, ka dienas līdz svētkiem velkas kā gliemeži, jo dāvanas gribas saņemt pēc iespējas ātrāk. Neatkarīgi no tā, vai tā būtu dzimšanas diena, Ziemassvētki, vārda diena vai kādi citi mazāki svētki, Tava atvasīte jau noteikti ir izsapņojusi savu visgaidītāko dāvanu. Kura tā ir? Pastāsti arī mums!

Tepat komentāros pastāsti:

Kuras dāvanas Tavs bērns svētkos cer saņemt visvairāk?

Neaizmirsti norādīt arī sava bērna vecumu!

Starp visiem komentāru autoriem izlozēsim vienu, kurš iegūs lielisku balvu jautrām rotaļām.

BALVA

LEGO® DUPLO komplekts Pelnrušķītes burvju pils (10855)

20171201081235-31899.jpg

Disneja Pelnrušķītes fani būs sajūsmā atveidot balles ainu ar Princi skaistajā pilī. Grieziet zobratiņus, lai viņi laižas dejā, bet neaizmirstiet ieskatīties pulkstenī! Veidojiet pirmās būvēšanas iemaņas ar šo viegli būvējamo komplektu, kurā ir leģendārie piederumi un apzīmētie klucīši, un brīnums pārvērtīsies īstenībā. Iekļautas divas LEGO® DUPLO® figūras: Pelnrušķīte un Daiļais princis, kā arī putna figūriņa.

Laimīgo uzvarētāju paziņosim 12.decembrī.

inleila inleila 11. Dec 2017, 22:16

Dēls (8 gadi ) Ziemassvētku vecītim rakstīja, ka grib lego komplektu, bet pirms 2 dienām rakstīja jaunu vēstuli, ka tomēr ļoti gribot galda hokeju. Meitiņa (3,5 gadi) ar lielu interesi liek brāļa lego un grib arī savu "ROZĀ" lego😀

čabule čabule 11. Dec 2017, 11:04

Četrus gadus vecā Laima grib, lai Ziemassvētku vecītis atnes viņai rozā češkas un robotu kaķi (es pat nezinu kas tas ir, bet gan jau Ziemassvētku vecītis tiks galā)..
2 gadus vecais Henrijs grib tieši to pašu ko māsa- bet nezinu vai vecītis nesīs viņam rozā češkas 😃

madaram madaram 07. Dec 2017, 13:43

Šis gads ģimenei ir bijis priecīgs, jo pagājušajā ziemā piedzima trešā māsiņa. Vienlaikus visi esam guvuši arī smagu pieredzi, jo kopā pārdzīvojām par mazuļa veselību. Ceram, ka mazulim vairs nevajadzēs redzēt ātrās palīdzības dakteru, māsiņu un ķirurgu komandas nedēļām ilgi slimnīcās un lielajiem bērniem - pavisam nobēdājušos vecākus. Tas viss tomēr ir licis mums vienam otru iemīļot vēl vairāk un saprast svarīgāko. Kad šogad ielūkojos vecākās septiņgadīgās māsas vēstulē Ziemassvētku vecītim, tur bija rakstīts šādi: "Lūdzu, atnes man Ziemassvētkos grabuli, kuru es varēšu uzdāvināt savai mazajai māsai viņas viena gadiņa dzimšanas dienā".

natanma natanma 07. Dec 2017, 09:38

Dēls ar lielu nepacietību gaida Lego. Ja visas citas sadāvinātās rotaļlietas ātri vien tiek noliktas plauktiņā aizmirstībai, tad ar Lego rotaļājas praktiski visu laiku. Veido gan pēc instrukcijām, gan arī ļauj vaļu savam radošumam, būvējot visneiedomājamākās lietas. Tāpēc radiem, kuri vaicā, ko dāvināt Kārlim, vienmēr atbildu, ka Lego, jo ar to nekad netiks aizšauts garām.

saulux10 saulux10 06. Dec 2017, 19:37

Amandai 4 gadi ļoti patīk lelles un princeses, protams, viss kas ap to saistīts.Patīk likt arī puzles un Lego.Nikolai 7 gadi patīk dažādas puzles, Lego, lelles un grāmatas.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 05. Dec 2017, 15:21

Mūsu bērns visvairāk cer saņemt dāvanas, kuras iepakotas kastē, viņam tagad ir ļoti aktuāli vērt vaļā kastes un skatīties to saturu, īpašu prieku sagāda, ja tur ir vairāk par vienu lietu iekšā 😀
Protams, kā jau vīriešu dzimuma pārstāvim, ļoti patīk mašīnas, bet nu jau arī aktuālas sāk kļūt būvējamās rotaļlietas, kā arī sāk pamazām spēlēt lomu spēles ar dažādām rotaļlietām ❤❤❤

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 05. Dec 2017, 12:49

Dēlam(5 gadi ) ļoti patīk mašīnas un viss kas ap to saistīt,protams, arī lego būvniecība ietilps tajā. jo mājas un trases taču jābūvē.
meitām ( 9 un 7 gadi ) patīk visādas meiteņu lietas un lego friend visādos variantos. Protams arī pa kādai meitenīgai lietai - matu gumijas, kāda smaržiņa.

mamma27 mamma27 04. Dec 2017, 23:29

Tā kā man ir trīs mīluļi,tad vēlmes ir tik pat dažādas,cik viņi paši.Adrians(9.g)vēlas LegoTehnic.Viņa vaļasprieks ir būvēt robotus,un protams gribētu Mindstorm,bet jau saprot,kas tas par dārgu,tad nu piekāpjas.Denīze(5.g.)ir īsta princese.Pati nevar izlemt kas ir tas viss vairāk kārotais-Nāriņas,kurai spīd aste,Sunīts,kuru var pabarot vai kas cits saistīts ar lellēm un princesēm. Hārdijs(2.g) ir aktīvs čalis.Viņam patīk mašīnas un dažādi braucamie.Bet pēdējā laikā sāk likt arī Lego .Pastāstīt nemāk,bet saprotam,ka priecātos par jaunu mašīnu vai kādu puišu ieroci vai urbi.

04. Dec 2017, 16:27

Eliots 1.1g ziemassvētkos vēlētos jebko , ar ko iespējams ko uzbūvēt, izjaukt un atkal censties sastellēt no jauna- tas ir, kādu attīstošo rotaļlietu! Šobrīd ļoti mērķtiecīgi tiek celtas dažādas riņķu, figūru un spainīšu piramīdas, spēlējamies ar klučiem un pat suliņas dzeršana beigu beigas izvēršas par rotaļlietu, jo salmiņu pēc tam ļoti rūpīgi un apzināti mēģina trāpīt atpakaļ mazajā caurumiņā! Zinu, ka Lego DUPLO manam mazajam ziķerim būtu patiesi noderīga dāvaniņa un iespēja nodoties jaunā, interesantām rotaļām kopā ar vecākiem 🎉

04. Dec 2017, 10:32

Gustavs (3 gadi) - šogad ļoti gaida sarkanu ugunsdzēsēja mašīnu, kas arī šauj ūdeni pa trubu. Tik ļoti gaida, ka cenšas būt paklausīgs un klausīt vecākus, jo zin, ka savādak zem eglītes būs žagari. Tik pat aktīvi pagašo gad gaidīja kombainu, un tas bērna prieks, kad izpako dāvanu, un tur tiešām ir kombains! 😀

04. Dec 2017, 10:31

meitiņa KEITA (3,2 gadi) jau laiciņu runā par Bārbijas māju, ko ļoti reklamē pa TV bērnu multfilmu kanālā! Tāpat viņa gaida, ka krustmāte viņai uzdāvinās LEGO komplektu! un Salavecis viņai atnesīs končiņas - un pats galvenais, ka arī čupiņu (pagājušo gad skoliņā vecītis viņai uzdāvināja čupiņu, tādēļ arī šogad to ļoti gaida!) 😀❤

mazā Keitas māsa HELGA (1,2gadi) priecājas par visu, kas ir lielajai māsai.. vēl jo vairāk priecājas viņai to atņemt (un kur nu bez jautrības, kad lielā māsa viņai dzenas pakaļ, lai atgūtu savu mantu!). Helgai patīk zvēriņi, zvēriņu bilžu grāmatas...tādēļ domaju, ka viņa ļoti vēlētos saņemt jaunas grāmatiņas (ar bildēm un cietām, biezām lapām un vākiem!) 😀❤

04. Dec 2017, 10:16

Marko (1gadiņš) - drīzāk jau mēs vecāki cenšamies izdomāt, kas viņam tiešām varētu patikt. Paši kā dāvanu gādāsim koka ragaviņas, lai varam laukos izpriecāties, taču mazajam noteikti patiktu ari legi duplo, kāda jauna grāmata, jauna rotaļlieta

nosiguldas nosiguldas 04. Dec 2017, 09:52

GUSTIŅAM ĻOTI GRIBĀS VISU KO VIŅŠ REDZ, BET PAREDZĒTS, KA PRIEKŠROKA BŪS TRASĪTEI. KATRĪNE ĻOTI GRIB MONSTER HIGHT😃

Klintasmamma Klintasmamma 04. Dec 2017, 09:43

Meitiņai ir nedaudz vairāk par 2 gadiem un man ir paveicies, jo viņa vēl skaļi nesaka, ko vēlētos saņemt, kā arī veikalos rotaļlietas pieprasītas netiek, tāpēc nav ne jausmas, ko viņa īsti vēlētos, taču Ziemsvētku vecītis jau ir sarūpējis kādas 8 dāvanas un kāda no tām noteikti būs īstā.

Brīve Brīve 04. Dec 2017, 09:13

Mana divgadniece neko nelūdz uz svētkiem, es arī netincinu,jo zinu, kas viņu varētu iepriecināt, īstenībā jebkas, bet jo īpaši kāds auto, patiktu rotaļu kases aparāts,jo patīk mazas naudiņas un jomu rotaļas ar tām vai lego duplo, kas ir viņas top izklaide.

Brīve Brīve 04. Dec 2017, 09:07

Mana četrgadniece palūdza Zsv.vecītim SNIEGU un ja var augstpapēžu kurpes sniega krāsā ar spīdumiņiem un lai mammā atļauj ar tām pastaigāt ārā pa sniegu. Sniegs šorīt ir jau sagādāts, bet mazai, smalkai pelnrušķītes kājai atrast augstpapēžu kurpes ir īsts izaicinājums.

SantaViksne SantaViksne 04. Dec 2017, 08:58

Mana četrgadīgā meitiņa jau kopš vasaras vēlas, lai salatētis viņai atnes "Babyborn lelli, kurai mutē var ielikt knupīti" (tas ir precīzs meitiņas vēlmes citāts 😀. Viņa pati šogad rakstīja salatētim vēstuli (rakstīt viņa vēl neprot, bet burtiņus pazīst, tāpēc viņa teica, ko vēlās, es viņai saucu vārdus pa burtiņiem un viņa pierakstīja 😀 )

sandux sandux 04. Dec 2017, 08:19

Lielā meita vēlas Hachimals, kas līdz šim dārdzības dēļ palikuši vien sapņos, bet mazulim patīk Duplo. Ik a laikam ceļam no skapja un būvējam pa jaunam.

Ilvija82 Ilvija82 04. Dec 2017, 07:39

Labrīt! Rainera iecienītākā multfilma ir "Transformeri". Tā nu viņš gaida, kad rūķis atnesīs transformeru!

kas_tas_tads kas_tas_tads 04. Dec 2017, 07:23

Meitai (3 gadi) pajautāju, kādu dāvaniņu viņa vēlētos saņemt. Man liekas, viņa vēl līdz galam neizprot ziemassvētku dāvanu būtību. Viņa parasti piemin dāvanas, ko nesen esam dāvinājuši citiem. Pieminēja, ka gribot kaut ko ar Peppu. Droši vien uzdāvināšu viņai arī kādu mazu dāvaniņu ar Peppu, bet viņu gaidīs arī grāmata un neliels spēļu mūzikas instruments.
Mazais (1.6 gadi) vēl savas vēlmes izteikt neprot, viņa intereses mēģinam noteikt paši un droši vien būs gan grāmatiņa, gan kāda mašīnīte.

1 2